Skip to content

Tietoa ihonhoito palveluistamme

Ihonhoito on kaiken kauneudenhoidon perusta ja siihen klinikallamme panostetaan. Palveluvalikoimastamme löytyy sekä kosmetologin palvelut sekä hoitomuotoja joita vain sairaanhoitajat tekevät. Klinikkamme palveluvalikoimasta löytyy laaja valikoima kemiallisia kuorintoja eli ”happohoitoja” jotka ovat erinomainen vaihtoehto eri laitehoidoille ja jopa laserille. Happoja löytyy joka ihotyypille sopivia miedoista kuorinnoista voimakkaaseen TCA-kuorintaan. Koska ihoa tulee hoitaa kotonakin, uudelta vastaanotoltamme löytyy kattava valikoima ihonhoitotuotteita. Valikoimasta löytyy joka ihotyypille sopivia tuotteita. Asiakkaiden on mahdollista varata aika maksuttomaan ihoanalyysiin tai konsultaatioon jossa suunnittelemme yhdessä yksilöllisesti sopivan ihonhoito ohjelman ja valitsemme oikeat tuotteet kotihoitoon.

Palveluvalikoiman hoidot löytyvät etusivun valikoista kohdan PALVELUT alta, nimikkeillä ESTEETTINEN IHONHOITO ja KOSMETOLOGISET PALVELUT.

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire