Skip to content

Salisyylihappo 150-250€

Salisyylihappokuorinta (eli BHA-happo / betahydroksihappo) kuorii ja puhdistaa tehokkaasti ihokudosta sekä sillä on myös tulehdusta rauhoittava vaikutus.
Hoito sopii erityisesti epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon.
Hoito nopeuttaa ihon omaa uusiutumisprosessia. Hoito sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei voi tehdä asiakkaalle joka on raskaana. Hoitoa ei suositella myöskään hyvin kuivalle iholle (sopivia kuorintoja ovat tällöin AHA-happokuotinnat. Esimerkiksi maitohappo, mantelihappo- tai hedelmähappokuorinta) Salisyylihappo pehmentää keratiinia eli proteiinia, joka on osa ihon rakennetta. Tämä helpottaa kuivan ihon kuorimista. Akneihon hoidossa hapolla voidaan puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia, koska salisyylihappo liukenee ihon omaan rasvaan. Siten se auttaa myös mustapäiden torjunnassa, hoito vähentää myös talin eritystä. Salisyylikuorintaa voidaan käyttää myös herkän ja punoitukseen taipuvan ihon pinnan uudistamiseen.
 Salisyylihappo supistaa ihohuokosia ja aktivoi kollageenin tuotantoa sekä elastiinin muodotusta ihon syvemmissä kerroksissa. Käytännössä tämä tarkoittaa ihon kiinteytymistä ja tasoittumista. Hoitoa suositellaan sarhahoitona tulosten maksimoimiseksi. Kun haluttu tulos on saavutettu, tuloksia suositellaan ylläpidettäväksi käymällä kuukausittain miedommassa PHA tai AHA happokäsittelyssä.

Salisyylihappo kuorinnasta on apua myös arpien hoitoon. Hoito vaalentaa ja tasoittaa arpia. SALIC-hoidon jälkeen

  • Happo aiheuttaa voi aiheuttaa iholle “frostingia” eli ohuen valkoisen kerroksen paikoittain. Tämä on normaali rekatio ja häviää nopeasti
  • Punoitusta voi esiintyä, kesto vaihtelee yksilöllisesti
  • Vältä kasvojen koskettelua 6h toimenpiteestä
  • 6h toimenpiteestä voi suorittaa kasvojen vesipesun
  • Käytä laadukkaita, kosteuttavia voiteita (ei hajustettuja! Tuote ei saa myöskään olla liian hoitava)
  • 48h ei meikkiä kasvoille, ei saunassa käyntiä, eikä voimakasta hikoilua
  • viikkoa hoidon jälkeen tulee vältää aurinkoa ja solariumia, KÄYTÄ SUOJAVOITEITA
  • hoidon jälkeen huokosista nousee talia
  • iho alkaa hilseillä ja kuoria yksilöllisesti 3-5 päivää toimenpiteestä

Hoidon hinta riippuu hoidossa käytettävän hapon vahvuudesta. Sarjahoidosta saa 10% alennuksen.

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire