Skip to content

Täyteainehoidot

Huulten ja kasvojen muotoilussa käytettävä aine on hyaluronihappoa.
Aine on 100% biohajoava eikä siitä jäämiä elimistöön sen poistuttua.
Hyaluronihappo on kemiallisesti valmistettu sokerimolekyyliketju, jonka toiminta perustuu hyaluronihappomolekyylin kykyyn sitoa itseensä jopa 100 kertaisesti nestettä. Hyaluronihappoa löytyy ihmisen kehosta luonnostaan, myöskään kemiallisesti valmistetun injektoitavan tuotteen ei olla todettu allergioivan ihmistä.
Hyaluronihappo valmisteissa on eroja. Ero perustuu lähinnä tuotteen kestoon, lopputuloksen täyteläisyyteen ja sidoaineisiin.Laadukkaissa valmisteissa sidosaineet eivät aiheuta reaktioita. Ennen hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan eri vaihtoehdoista.
Tuotteiden kesto vaihtelee tuotteen mukaaan, mutta pysyvyyteen vaikuttaa myös asiakkaan oma lähtötilanne, kudos, elämäntavat, aineenvaihdunta, aiemmat injektiot sekä tehtyjen injektioiden välinen aika.

Tuotteen kesto

Tuotteille määritetään viittellinen kestoaika valmistajan toimesta, mutta hyaluronihappo hajoaa yksilöllisesti kunkin yksilön kudoksessa.
Kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen.
Yleistä on, että ensimmäisillä täyttökerroilla, tai jos täyteainehoitojen välissä on pidempi aika, tuote hajoaa nopeammin kudokseen. Toisilla hyaluronihappo kestää pidempään kudoksessa, toiset joutuvat uusimaan hoidon useammin. Mikäli sinulla on ongelmia täyteaineiden pysyvyyden kanssa, keskustele asiantuntijan kanssa asiasta. Toisinaan täyteainemerkin vaihdolla voi olla vaikutusta asiaan.

Hoidon odotukset

Valmisteita on markkinoilla erilaisia, on luonnollista, että eri ihmiset suosivat eri valmisteita ja kokevat jonkin tietyn sopivan itselleen parhaiten.
Vaikka kaikki valmisteet ovat hyaluronihappoa, valmisteissa on eroja!
Huomoithan, että haluttuun lopputulokseen pääseminen voi vaatia joskus useamman täyteaineinjektion. Keskustele toiveistasi ja odotuksistasi ennen hoitoa hoidon tekevän hoitajan kanssa.

Huomioithan, että esimerkiksi huulten täydellinen symmetria on mahdottomuus. Ihmisen keho oon “eriparia” päästä varpaisiin ja lähtökohtaisesti kenenkään kasvojen puolikkaiden piirteet eivät ole symmetrisiä eikä niitä saa täysin symmetriksiksi. Myös turvotus voi ilmetä toispuoleisena kasvojen puolikkailla ja mustelmia voi ilmetä toispuoleisesti.

Ennen hoitoa, hoitaja kertoo sinulle yksityiskohtia liittyen käytettävään tuotteeseen.

Yleisiä ohjeita täyteianehoidon jälkeen sekä ohjeita huulten muotoilun jälkeen:

- Vältä pistosalueen koskettelua 3 tuntia hoidon jälkeen
Huulten muotoilu: Älä koskettele huulia, laita huulirasvaa tai huulipunaa äläkä tupakoi 3 tuntiin hoidon jälkeen. Näin ehkäistään sitä, ettei huuliin pääse bakteereja, jotka voivat tulehduttaa huulen tulehduksen

-Turvotusta voi ilmetä hoidon jälkeen, kesto on yksilöllistä mutta tasaantuu muutamassa päivässä – viikossa
Huulten muotoilu: Huulilla voi esiintyä hoidon jälkeen punoitusta sekä turvotusta, joka on normaalia. Rajumpi turvotus kestää n. 3 päivää, turvotusta voi ilmetä vielä tämän jälkeen. Turvotuksen määrä riippuu myös käytettävästä aineesta ja on myös yksilöllistä.
Turvotuksen kesto voi vaihdella.
Pahin turvotus ilmenee yleensä 12h sisään hoidosta ja voi hieman pahentua seuraavan 24h sisällä.

-Mustelmia voi esiintyä hoidon jälkeen, joka on normaalia. Mustelmiin on apteekista saatavana Hirudoid forte-voidetta nopeuttamaan mustelman poislähtöä. Mustelmat häviävät itsekseen noin 1-2 viikossa.
Hyvin harvoissa tapuaksissa voi hoidon yhteydessä esiintyä ulkoneva mustelma (= hematoma). Seuraathan aina kotona, että mustelma lähtee pois.

-Saunaa, solariumia sekä voimakasta auringonpaistetta on syytä välttää niin kauan kunnes turvotus on laskenut -Suolainen ruoka sekä alkoholi lisäävät turvotusta, joten niitä on hyvä välttää ensimmäiset päivät hoidon jälkeen. Rajulla turvotuksella voi olla erittäin haitallisia vaikutuksia, joten otathan tämän huomioon jälkihoitoa toteuttaessasi.

-Hyaluronihappo muokkautuu injektoitaessa ns. helmeksi huulen sisälle. Hoidon jälkeen muokkaamme huuliasi, jonka tarkoituksena on tasoittaa hyaluronihappo-helmet. On mahdollista, että turvotuksen laskettua tunnet kielellä huulien sisäpinnalla tällaisen helmen. Mikäli helmi häiritsee voit käydä toimipisteessämme sitä näyttämässä tai varovasti itse litistää helmen. Emme suosittele huulien puristelua ja helmien litistämistä heti hoidon jälkeen sillä tämä saattaa aiheuttaa mustelmaa huulen sisällä ja mahdollista huulten turpoamista. Mahdollinen mustelma hoidetulla alueelle voi aiheuttaa hetkellisesti epäsymmetriaa.

Kasvojen täyteainehoidoissa hoidon jälkeen painellaan hoidettua aluetta aineen tasaamiseksi ja helmien ehkäisyksi. 

 

 

Saypha 275€/1ml

Pluryal 295€  / 1ml

Evanthia 295€/1ml

Ellanse 590-690€ / 1ml

Radiesse 690€ / 1,5ml

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire