Skip to content

Sokerointi

Karvanpoistomenetelmänä sokerointi on tehokas ja hellävarainen, joka lisäksi kuorii ihoa samanaikaisesti tehden siitä silkinpehmeän.

 

Sokerointi on huomattavasti enemmän kuin pelkkä karvanpoisto, se kuorii kuolleen ihosolukon samanaikaisesti, joka edesauttaa mm. kosteusvoiteen imeytymistä, kirkastaa ja poistaa iholta vaatteista tarttuneita väriaineita sekä kemikaaleja. Sokerointi on osa monen kuukausittaista ihonpuhdistusta sekä tietenkin karvojen poistoa.

Sokerilla pystytään poistamaan laajasti eri karva-alueita, mm. intiimialueet sekä kasvot. 

Alexandria Professional sokeritahna

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, lisäksi kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Sokeritahna on puhdasta sekä luonnollista, joten sitä voi vaikka syödä. Se sisältää sokeria, vettä, arabikumia ja sitruunamehua.

​Sokeritahna ei riko ihoa   

Alexandria Professional sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on niin hellävarainen, että samaa ihoaluetta voidaan käsitellä useita kertoja, jolloin saadaan poistettua myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä. 

 Sokeroinnissa sokeritahna takertuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se pureutuu karvatupen suuaukkoon joka mahdollistaa myös pienimpien karvojen poiston katkomatta karvaa. Sokerimassalla karva poistetaan aina karvan luonnollisen kasvusuunnan mukaan, näin karvat eivät katkeile sekä toimenpide ei ole epämukava asiakkaalle. Sokerilla pystytään poistamaan karva jopa 1-2päivän kuluttua karvojen ajelusta, eli karva voi olla jopa vain n. 1mm pituinen.​

Huomioitavaa ennen sokerointia:

  • Ihoa ei tule kuoria sokerointia edeltävänä päivänä, eikä heti sokeroinnin jälkeen.
  • Karvojen on hyvä antaa kasvaa n. 5mm pituuteen ennen sokerointia.

 

Hoidon jälkeen:

  • Sokeroinnin jälkeen vältä saunaa ja voimakasta hikoilua 12h
  • Kainaloalueelle vältä deodorantin käyttöä 12h
  • Kasvoalueille vältä tukkivia meikkituotteita
  • Suojaa iho auringolta sokeroinnin jälkeen
  • Säännöllinen kuorinta ja kosteutus auttaa ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja

 

TYÖNÄYTTEITÄ

VARAA AIKA

Ajan meille varaat nopeasti ja helposti ajanvarausjärjestelmämme kautta. Mikäli palveluistamme herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä!

» Varaa tästä aikasi

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

Kirurgisen puolen rahoituksen myöntää

Medicredit

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

AUKIOLOAJAT
ma-pe 10:00 - 18.00
la  sopimuksen mukaan
su sopimuksen mukaan

PUHELIN- & AULAPALVELU
ma-pe 10:00 -18:00

kirjaudu sisään

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire