Skip to content

pHformula pinnoitushoito

pHformula-pinnoitushoidot

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Asiakkaalle suunnitellaan hoitokokonaisuus ihon tarpeiden sekä asiakkaan odotusten mukaan. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat. Maksimaalisten tulosten takaamiseksi suosittelemme aina sarjahoitoa. Hoitokertojen määrä määräytyy ihon ongelmien mukaan ( 4-8). Hoitosarjasta löytyy myös medikaalitason hoidot, jotka tekee vastaanottomme sairaanhoitaja.  Osa pHformulan hoidoista sopii myös raskaana oleville. 

pHformula- TCA TOUCH-hoito

pHformulan TCA TOUCH-hoito on erityisesti kehitetty edistyneisiin anti-age ihon pinnoituksiin korjaamaan tyypillisiä valovanhenemisen merkkejä. Tuo välitöntä kohottavaa vaikutusta. Stimuloi intensiivisesti solujen uudistumista. Vaikuttavana aineena myös magnesiumia sekä arbutiinia. Hoito parantaa ihon kirkkautta, tasaisuutta sekä vaaleutta. Tehokas hoito pigmenttimuutoksiin. Hoidossa Trikloorietikkahappo on 30%, mutta pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineen ansiosta hoito on kivuton sekä ihon pinnalliset reaktiota jäävät pieneksi. Aktiivivaiheen aikana on tärkeä käyttää hoitoon sopivia ja hoitotuloksia tukevia kotihoitotuotteita, jotta hoidosta saadaan maksimaalinen teho.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Akneihon hoidossa suosittelemme ensin rauhoittamaan ihon tilannetta C.R pinnoitushoidolla

Hoitosuositus: 2 kerran sarjahoitona. Hoitokertojen välissä 4 viikkoa.

 

TYÖNÄYTTEITÄ

VARAA AIKA

Ajan meille varaat nopeasti ja helposti ajanvarausjärjestelmämme kautta. Mikäli palveluistamme herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä!

» Varaa tästä aikasi

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

Kirurgisen puolen rahoituksen myöntää

Medicredit

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

AUKIOLOAJAT
ma-pe 10:00 - 18.00
la  sopimuksen mukaan
su sopimuksen mukaan

PUHELIN- & AULAPALVELU
ma-pe 10:00 -18:00

kirjaudu sisään

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire