Skip to content

pHformula pinnoitushoidot ,Vcarbo system hoito sekä Dermaplanning

Nämä hoidot toteuttaa Ouluclinicin kanssa samoissa tiloissa toimiva Oulun ihonhoitokeskuksen sairaanhoitaja

pHformula pinnoitushoidot

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Asiakkaalle suunnitellaan hoitokokonaisuus ihon tarpeiden sekä asiakkaan odotusten mukaan. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat. Maksimaalisten tulosten takaamiseksi suosittelemme aina sarjahoitoa. Hoitokertojen määrä määräytyy ihon ongelmien mukaan ( 4-8). Hoitosarjasta löytyy myös medikaalitason hoidot, jotka tekee vastaanottomme sairaanhoitaja.  Osa pHformulan hoidoista sopii myös raskaana oleville. 

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

pHformula- TCA TOUCH-hoito

pHformulan TCA TOUCH-hoito on erityisesti kehitetty edistyneisiin anti-age ihon pinnoituksiin korjaamaan tyypillisiä valovanhenemisen merkkejä. Tuo välitöntä kohottavaa vaikutusta. Stimuloi intensiivisesti solujen uudistumista. Vaikuttavana aineena myös magnesiumia sekä arbutiinia. Hoito parantaa ihon kirkkautta, tasaisuutta sekä vaaleutta. Tehokas hoito pigmenttimuutoksiin. Hoidossa Trikloorietikkahappo on 30%, mutta pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineen ansiosta hoito on kivuton sekä ihon pinnalliset reaktiota jäävät pieneksi. Aktiivivaiheen aikana on tärkeä käyttää hoitoon sopivia ja hoitotuloksia tukevia kotihoitotuotteita, jotta hoidosta saadaan maksimaalinen teho.

Hoitosuositus: 2 kerran sarjahoitona. Hoitokertojen välissä 4 viikkoa.

Maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi suosittelemme farmakosmetiikan käyttöä kotihoidossa. Vastaanotollamme sairaanhoitaja katsoo sinulle sopivat kotihoitotuotteet hoidon jälkeen.

Vcarbon system hoito 

Tämä hoito on erityisesti sinulle mikäli haluat:

- Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä
- Tiivistää laajentuneita huokosia
- Vähentää aknea, arpeumia ja aknen
  jälkeisiä värimuutoksia
- Poistaa kuollutta solukkoa ihon
  pintakerroksista
Hoito:
- Stimuloi kollageenin kasvua
- Parantaa ihotekstuuria
- Puhdistaa huokosia vähentäen
  mustapäitä ja valkopäitä

Kiinteyttävä sekä liftaava aikuisen ihon hoito.
Tehokas hoito kaulan sekä kasvojen liftaamiseen. Hoidon vaikuttavina aineina toimii yhdistelmä aktiivihiiltä, happoja ( glykoli,-manteli-,maitohappo) sekä välittömästi kohottavan vaikutuksen tuova gabellina. Tämä hoitokokonaisuus on ehdottomasti testattava!
Hoito sopii täydellisesti sinulle ikääntymisen merkkeihin tai arville. Gabelliina kohottaa välittömästi sekä parantaa ihossa ihon tekstuuria. Kiinteyttävä ja kohottava maksimaalinen vaikutus saadaan kolmen kerran sarjahoitona. Tuloksia jo yhdestä kerrasta! Sarjahoidossa hoidot tehdään n.15vrk välein.

Maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi suosittelemme farmakosmetiikan käyttöä kotihoidossa. Vastaanotollamme sairaanhoitaja katsoo sinulle sopivat kotihoitotuotteet hoidon jälkeen.

 

Dermaplanning hoito

Uusi kuorintahoito kirkastamaan kasvoja. Dermaplanning  hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood tähdet luottavat tähän nopeaan ja lopulta varsin yksinkertaiseen hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan. Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus!
Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ammattilainen ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon dermaplanning hoidon päätteeksi. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään paremmin ihoon kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria. Mikäli haluat , että hoitoon yhdistetään happokäsittely varaathan hoiden sillä nimellä niin osamme huomioida oikean mittaisen hoitoajan sinulle.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, dermplanning hoidon, seerumin, naamion ja loppuvoiteet
Hoito voidaan uudia 4-6vk välein.

 

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire