Skip to content

Mesoterapia

 

Mesoterapia on ihonlaatua parantava hoitomenetelmä jossa vaikuttavat aineet viedään ihoon pistosten avulla. Hoito tehdään paikallisesti halutulle alueelle. Mesoterapia hoidoilla hoidetaan erityisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueita. Erityisesti kiinteyttäviä, rasvasoluja hajoittavia hoitoja tehdään myös vatsaan, reisiin, pakaroihin ja leuan alle. Mesoterapia hoidot kosteuttavat, uusivat ja elvyttävät ihoa sekä niillä voidaan tasoittaa ihon sävyä ja korjata ihon värivirheitä. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mesoterapia hoidoista löytyy myös tehokkaista anti-aging hoitoja jotka kiinteyttävät ihoa ja tasoittavat juonteita. Mesoterapia hoidot eivät muokkaa kasvojen piirteitä tai lamaa lihaksia kuten botuliinihoidot, hoitojen päällimmäinen tarkoitus on hoitaa ihoa. Hoidoissa käytetään erilaisia liuoksia jotka sisältävä vitamiineja, hyaluronihappoa, antioksidantteja, ja aminohappoja. Hoidon avulla saadaan tehoaineita vietyä pintaa syvemmälle johon hoidn teho osittain perustuu. Neulapistosten seurauksena iho alkaa välittömästi uusiutua jonka seurauksena ihon kimmoisuus paranee. Mesoterapia on virkistävä, ihonlaatua parantava hoito mutta eri hoitomuodoilla voidaan myös hajoittaa rasvasoluja (lipolyysi) ja kiihdyttää hiusten kasvua.

Mesoterapia hoidot suositellaan tehtävksi sarjahoitona hoitotulosten maksimoimiseksi. Hoidot vastaanotollamme suosittaa hoitoihin erikoistuneet sairaanhoitajat.

 

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire