Skip to content

Kosmeettiset hieronnat

Aromaterapia hieronta 

Aromaterapia perustuu haihtuvien hoitavien eteeristen öljyjen tuoksuun sekä kosketukseen. Eteeriset öljyt valmistetaan kasvien ja yrttien kukista, lehdistä ja varsista uuttamalla, puristamalla ja tislaamalla. Eteerisillä öljyillä on monenlaisia ominaisuuksia. Eteeriset öljyt muun muassa rauhoittavat mieltä, lievittävät stressiä ja rentouttavat. Öljyinä voidaan käyttää esimerkiksi rentouttavaa ja kipua lievittävää laventelia, piristävää appelsiinia ja rauhoittavaa kamomillaa. 

Hoitolassa tehty aromaattinen hieronta on  kevyempää kuin perinteinen hieronta, mutta on yhtä rauhoittavaa ja rentouttavaa. Hierontaliikkeet ovat kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä, lempeitä sively-, puristelu- ja paineluliikkeitä. Hierontaliikkeet paranatavat myös verenkiertoa ja imunesteiden virtausta ja näin tehostavat aineenvaihduntaa. Aromaattisten öljyjen ainesosat kulkeutuvat hengitysilman välityksellä keuhkoihin ja lievittävät jännistystä. Hieronnan rentouttavaa vaikutusta edistää rauhoittava musiikki ja tunnelmallisesti valaistu hoitohuone.

Öljyissä on mikroskooppinen rakenne ja tämän takia niistä imeytyy ravintoaineita ihoon ja verenkiertoon. Öljyt vaikuttavat elimistössä muutamia tunteja ja ne haihtuvat elimistöstä hengityksen mukana pois. Aromaattinen hieronta voi auttaa muun muassa lihasjännitykseen, päänsärkyyn, stressiin ja unettomuuteen.

Huomioitavaa:

 Eteerisiä öljyjä ei suositella käytettävän kolmen ensimmäisen raskauskuukauden aikana, sen jälkeen useimpia eteerisiä öljyjä on mahdollista käyttää hieronnan yhteydessä. .Diabeetikon on hyvä neuvotella lääkärin kanssa ennen hoidon aloittamista. Hoidossa käyminen kuumeessa, flunssassa tai muussa tulehdustilassa ei ole suositeltavaa.

 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lieventää stressiä, rentouttaa ja lievittää niska-hartiaseudun lihasjäykkyyksiä. Lisää verenkirtoa hoidettavalla alueella. Intialainen päähieronta on alunperin Intiasta lähtöisin oleva erittäin vanha hoitomuoto. Hieronnassa käytetään eri tempoisia hierontaliikkeitä, joiden avulla saadaan mukavasti venytettyä ja rentoutettua lihaksia. Helpottaa mm. lihasjännityksiä sekä helpottaa migreenien jälkeistä oloa. Hieronta virkistää ja kirkastuttaa ajatuksenkulkua. Täydellinen hoito hemmotteluhoidoksi kenelle tahansa!

TYÖNÄYTTEITÄ

VARAA AIKA

Ajan meille varaat nopeasti ja helposti ajanvarausjärjestelmämme kautta. Mikäli palveluistamme herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä!

» Varaa tästä aikasi

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

Kirurgisen puolen rahoituksen myöntää

Medicredit

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

AUKIOLOAJAT
ma-pe 10:00 - 18.00
la  sopimuksen mukaan
su sopimuksen mukaan

PUHELIN- & AULAPALVELU
ma-pe 10:00 -18:00

kirjaudu sisään

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire