Skip to content

Kosmeettiset hieronnat

Aromaterapia hieronta 

Aromaterapia perustuu haihtuvien hoitavien eteeristen öljyjen tuoksuun sekä kosketukseen. Eteeriset öljyt valmistetaan kasvien ja yrttien kukista, lehdistä ja varsista uuttamalla, puristamalla ja tislaamalla. Eteerisillä öljyillä on monenlaisia ominaisuuksia. Eteeriset öljyt muun muassa rauhoittavat mieltä, lievittävät stressiä ja rentouttavat. Öljyinä voidaan käyttää esimerkiksi rentouttavaa ja kipua lievittävää laventelia, piristävää appelsiinia ja rauhoittavaa kamomillaa. 

Hoitolassa tehty aromaattinen hieronta on  kevyempää kuin perinteinen hieronta, mutta on yhtä rauhoittavaa ja rentouttavaa. Hierontaliikkeet ovat kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä, lempeitä sively-, puristelu- ja paineluliikkeitä. Hierontaliikkeet paranatavat myös verenkiertoa ja imunesteiden virtausta ja näin tehostavat aineenvaihduntaa. Aromaattisten öljyjen ainesosat kulkeutuvat hengitysilman välityksellä keuhkoihin ja lievittävät jännistystä. Hieronnan rentouttavaa vaikutusta edistää rauhoittava musiikki ja tunnelmallisesti valaistu hoitohuone.

Öljyissä on mikroskooppinen rakenne ja tämän takia niistä imeytyy ravintoaineita ihoon ja verenkiertoon. Öljyt vaikuttavat elimistössä muutamia tunteja ja ne haihtuvat elimistöstä hengityksen mukana pois. Aromaattinen hieronta voi auttaa muun muassa lihasjännitykseen, päänsärkyyn, stressiin ja unettomuuteen.

Huomioitavaa:

 Eteerisiä öljyjä ei suositella käytettävän kolmen ensimmäisen raskauskuukauden aikana, sen jälkeen useimpia eteerisiä öljyjä on mahdollista käyttää hieronnan yhteydessä. .Diabeetikon on hyvä neuvotella lääkärin kanssa ennen hoidon aloittamista. Hoidossa käyminen kuumeessa, flunssassa tai muussa tulehdustilassa ei ole suositeltavaa.

Klassinen kokovartalohieronta

Perinteinen kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja rentouttava kokovartalohieronta. Hoito laukaisee lihasjännitystä, lievittää särkyjä kuten pääsärkyä ja auttaa parantamaan unensaantia. 

Kasvohieronta kasvoille ja dekolteelle 

Rentouttava kasvohoito, joka parantaa lymfakiertoa, napakoittaa ihoa sekä rentouttaa kasvojen lihaksia. Hieronnan aikana imeytetään ihotyypille sopiva tehoseerumi, joka tehostaa hoidon vaikutuksia. 

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire