Skip to content

Kemialliset kuorinnat

Kemiallisilla kuorinnoilla eli tunnetuimmin ”hapoilla” on paljon ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Happohoidot mm. parantavat ihon laatua, kosteudensitomiskykyä, tasaavat ihonväriä, supistavat ihohuokosia sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Säännöllisesti käytettynä hoidolla on myös juonteita siloittava vaikutus. Hoidot kaikille ihotyypeille mutta oikea happo täytyy osata valita. Happokuorinnat ovat erinomainen hoitomuoto akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. joita on muuten vaikea hoitaa ja esim. laitehoidot tai mekaaniset kuorinnat eivät sovi Hoidoilla voidaan hoitaa myös arpista ihoa ja poistaa tatuointeja (vahvat hapot)! Hoitotuloksena heleä ja hyvinvoiva iho lähes poikkeusetta. Hoitoja suositellaan tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta kuorinnasta vahvimpaan sekä ihoa valmistavaksi hoidoksi ennen TCA-kuorintaa. Hoidon jälkeen on normaalia että iholle ilmestyy kirvelyä, kutinaa, punoitusta ja näppylöitä, tämä on normaali reaktio joka syntyy ihosolujen uusiutuessa.

Klinikallamme on käytössä PHA, AHA, BHA sekä TCA - hapot.

Esimerkkejä suosituimmista hoidoista:

Salisyylihappo

Normaali , akneiho, herkkä, punoitukseen taipuva, rasvainen, epäpuhdas iho. BHA- happo eli betahydoksidihappo. Pehmentää ihon keratiinia eli proteiinia, joka on osa ihon rakennetta. Tämä helpottaa kuivan ihon kuorimista. Hoidon jälkeen ihonhoitovoiteet pääset vaikuttamaan kunnolla. Akneihossa salisyylihappo puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Auttaa myös mustapäiden torjunnassa sekä ihohuokosten pienenemisessä. Uudistaa ihoa tehokkaasti.

Mantelihappo, Maitohappo, Sitruunahappo,

Kaikille ihotyypeille. PHA ja AHA- happoja. Kuorivat ihoa, supostavat ihohuokosia ja lisäävät kollageenin muodostumista. Kirkastavat ja parantavat ihon ulkonäköä.  Useat voiteet ja kuorinnat sisältävät aha-happoja, mutta ammattilaisten käyttämät hapot ovat voimakkaampia ja tehokkaampia.

Ferulahappo

Ferulahappo (kanelihappo) auttaa ihoa suojautumaan UV-säteilyn aiheuttamilta vapaiden radikaalien vaurioilta. Ferulahapolla on antioksidanttinen, tulehduksia estävä ja UV-säteilyltä suojaava vaikutus. Se korjaa UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia ja ihovaurioita. Hienot juonteet ja rypyt vähentyvät hoidon myötä. Ferulahappo auttaa estämään aurinkovaurioita sekä muita ympäristön haittatekijöiden aiheuttamia merkkejä iholla. Ferulahappo stimuloi ja uudistaa ihoa, jota aurinko on jo vaurioittanut. Hapon on todettu tasapainottavan ja tehostavan muiden antioksidanttien toimintaa. ​

Glykolihappo

Glykolihappo on tehokas ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä häivyttävä anti-age hoito (erinomainen hoito valovanhentuneen ihon hoitoon!) Glykolihappo on pienimolekyylisin kaikista AHA-hapoista joka tarkoittaa, että se imeytyy ihoon tehokkaimmin ja pääsee riittävän syvälle stimuloidakseen kollageenin ja elastiinikuitujen tuotantoa. Hoito parantaa tehokkaasti ihon rakennetta ja kiinteyttä. Glykolihappoa käytetään mm. aknen, hyperpigmentaation, juonteiden, kuivan ihon ja paksuuntuneen, aurinkovaurioituneen ihon hoidossa.

Trikoloorietyylihappo

Pigmenttihäiriöt, juonteet ja pintarypyt, värimuutokset, aknen arvet ja muut arvet. Käytetään myös anti-aging hoitona. TCA eli Trikoloorietyylihappo on hoitolamme vahvimpia happohoitoja. TCA happoa on keskivahvaa sekä vahvaa. TCA happohoidolla voidaan hoitaa monia ihon ongelmia, joihin kevyemmät hapot eivät tehoa.

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire