Skip to content

Kasvohoidot

Kosmetologisissa kasvohoidoissa käytämme laadukasta Jean D´Arcelin hoitosarjaa, joka sopii myös herkimmille ihoille.

Huomioithan, että varausaika hoitoon on hoidon alkamisaika. Suosittelemme, että tulet hoitoon noin 5 minuttiia ennen omaa aikaasi, jotta ehdimme lunastaa mahdolliset lahjakorttien koodit. Ensimmäisellä kerralla täytetään ihonhoidon esitietolomake, jonka täyttämiseen kuluu muutama minuutti. Lämpimästi tervetuloa!

HUOM! Peruuttamattomista ja liian myöhään perutuista ajoista perimme 50% normihintaisen hoidon hinnasta. Koskee myös alennushoitoja. 

Kanta-asiakkaille aina -10% alennus normaalihintaisista Sirkan tekemistä hoidoista. Muista näyttää kanta-asiakaskortti maksaessa! Suluissa olevat hinnat kanta-asiakashintoja. 

KASVOHOIDOT

AHCARE-KASVOHOIDOT

AHCare -kasvohoito kannattaa ottaa sarjahoitona koska jo toisesta hoitokerrasta saat 10% alennuksen, 3. hoitokerta 15%, 4. hoitokerta 20% jne kun hoitoväli on 1-2 viikkoa.

AHCare 20%/30%  kasvohoitokokonaisuus (Jean D´arcelin hedelmähappohoito) 95 € (kanta-asiakkaille aina 85,5 €)

Tehokkaasti kuoriva ja ihoa uudistava hellävarainen kasvohoitokokonaisuus joka sisältää ihon kuorinnan 20% tai 30%  hedelmähapolla, tehoainetipat ja imeytyksen hieromalla, naamion ihotyypin mukaisesti ja loppuvoiteen. Parhaat tulokset saat sarjahoidosta. (Hoidon kesto noin 1 h) 

AHCare - hoito 20% tai 30% - hapolla (ei sisällä hierontaa) 85 € (kanta-asiakkaille 76,5 €)

Tehokkaasti kuoriva ja ihoa uudistava hellävarainen kasvohoito, joka sisältää ihon kuorinnan 20% tai 30%  hedelmähapolla, neutraloivan naamion ja loppuvoiteen. Innovatiivinen AHA-happo sopii myös herkälle iholle. Parhaat tulokset saat sarjahoidosta.  Hoito sopii kaikille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle, sekä akneiholle, jolle ei voi tehdä kasvohierontaa. (Hoidon kesto noin 30 - 45 min)

Fresh up - kasvohoito 59 € (kanta-asiakkaille 53,10 €)

Nopea, mutta tehokkaasti heleyttävä kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan sekä tyypille sopivan naamion ja loppuvoiteet. 

Hemmotteleva kasvohoito 85 € (kanta-asiakkaille 76,5 €)  

hemmotteleva kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, ihotyypille sopivan kuorinnan tuotteella tai laitteella, ihon mekaanisen puhdistuksen (tarvittaessa), tehoseerumin, hieronnan kasvoille ja dekolteelle, naamion ja loppuvoiteen.  (Hoidon kesto 75 min)

Klassinen kasvohoito 68€ (kanta-asiakkaille 61,2 € )

Perinteinen tuotteilla tehtävä kokonaisvaltainen hoito, sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Hoito sisältää kasvohieronnan sekä naamion ja loppuvoiteen. (Hoidon kesto 60 min) 

Ultraääni -kasvohoito 85 €  (kanta-asiakkaille 76,5 €) 

Syväpuhdistava, kosteuttava ja aineenvaihduntaa parantava ultraääni-kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan kuorinnan ultraäänella, tarvittaessa mekaanisen mustapäiden ja miliumien poiston, seerumin imeytyksen, kasvo - ja dekolteehieronnan, naamion ja loppuvoiteen. 

Detox-kasvohoito 85 €  (kanta-asiakkaille 76,5 €)

Uudistava kasvohoitokokonaisuus, joka tuo iholle kiinteyttä ja ravinteita. Hoito antaa iholle myös vitamiineja ja detox-vaikutteisia aktiiviaineita sekä mineraaleja, jotka auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Hoito sisältää raikkautta tuovan kuorinnan, tehoainetipat kasvoille ja dekolteelle,  detox-vaikutteisen hieronnan, ravitsevat naamiot kasvoille ja käsille sekä ihotyypille sopivat loppuvoiteet. (Hoidon kesto 1 h)

Täydellinen kasvohoito 95 €  (kanta-asiakkaille 85,5€ )

 Pitkä ja hemmotteleva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, sopivan kuorinnan tuotteella tai laitteella, mustapäiden ja miliumien poiston tarvittaessa, seerumin imeytys kasvoille ja dekolteelle, hieronta silmänympärysalueelle, kasvoille sekä dekolteelle, naamiot silmänympärysiholle, kasvoille ja dekolteelle, ihotyypille sopiva loppuvoide 

Kemialliset kuorinnat alk. 85 €  (sarjahoitona kaikille asiakkaille seuraavat hoidot -10%) 

Mikroneulaus 99 € (kanta-asiakkaille 89,10 €)  

Hoito tehdään perinteisellä mikroneularullalla. Mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotanto ja elastiinin muodostusta tehden ihosta kimmoisan. Hoito tasoittaa ihon väriä ja parantaan ihon laatua. Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

 

MEKAANISET IHONPUHDISTUKSET JA SYVÄPUHDISTAVAT KASVOHOIDOT 

Mekaaninen ihonpuhdistus 55€ (kanta-asiakkaille 49,5 €) Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus, naamio  ja loppuvoide. Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi tehdä myös selälle. 

Mekaaninen ihonpuhdistus ultraäänellä 62 € (kanta-asiakkaille 55,8 €)  Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta ultraäänilaitteella, mekaaninen ihonpuhdistus,  naamio ja loppuvoiteet

Mekaaninen ihonpuhdistus ihonpuhdistusimurilla 62 € (kanta-asiakkaille 55,8 €) Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta ihonpuhdistusimurilla, mekaaninen ihonpuhdistus,  naamio ja loppuvoiteet

Syväpuhdistava entsymaattinen kuorinta 55 € (kanta-asiakkaille 49,5 €) Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, naamio ja loppuvoiteet 

Syväpuhdistava kasvohoito 79 € (kanta-asiakkaille 71,10 €)   alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumin imeytys, naamio ja loppuvoiteet.

YHDISTELMÄHOIDOT

Morsiamen hemmottelupaketti  129 €  (kanta-asiakkaille 116,5 €) 

Hehkua tuova hoitokokonaisuus, joka sisältää kasvohoidon, sokeroinnin kahdelle halutulle alueelle ( esim. kainalot ja sääret), kulmien ja ripsien kestovärjäyksen. Kasvohoidon tuotteet ja toteutus valitaan asiakkaan toiveiden ja ihon kunnon mukaan.

Klassinen jalkahoito ja kasvohoito 105 €  (kanta-asiakkaille 94,5 €)

Hemmotteleva yhdistelmähoito 129 € (kanta-asiakkaille 116,10 €)  sisältää spa-jalkahoidon ja erikoiskasvohoidon. 

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire