Skip to content

Kasvohoidot

pHformula ihoa kirkastava kevyt kemiallinen kuorinta (ja kuntokartoitus) 35€

pHformula kasvohoitokokonaisuudet  115€ (kanta-asiakkaille 85€)

+ lisä pinnoitus hoidon yhteydessä 35€ (kanta-asiakkaille 20€)

N.E.C.K COMPLEX- kiinteyttävä hoito kaulalle 85€

AHCare 20% 95€

AHCare 30% 115€

Tehokkaasti kuoriva ja ihoa uudistava hellävarainen kasvohoito kokonaisuus joka sisältää alkuuhdistuksen, ihon kuorinnan 20% tai 30%  hedelmähapolla, tehoainetipat ja imeytyksen hieromalla (kasvohieronta), naamion ihotyypin mukaisesti ja loppuvoiteen. Ihoa välittömästi kirkastava hoito sisältää elementtejä perinteisestä kasvohoidosta ja tehokkaasta happokuorinnasta.

Täydellinen kasvohoito 85€

Tehokas ja monipuolinen hemmoteleva kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, ihotyypille sopivankuorinnan, ihonn mekaanisen puhdistuksen (tarvittaessa), tehotipat, hieronnan naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytettäväst tuotteet valitaan ihotyypipn mukaisesti. (Hoidon kesto 1,5h)

Kasvohoito 65€ (kanta-asiakkaille 55€)

Perinteinen tuotteilla tehtävä kokonaisvaltainen hoito, tarvittaessa mekaaninen puhdistus. Hoito sisältää kasvo-ja decoltee hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteen.Hoidossa käytettäväst tuotteet valitaan ihotyypipn mukaisesti. 

Detox-kasvohoito 95 € 

Uudistava ja heleyttävä kasvohoitokokonaisuus, joka tuö iholle kiinteyttä ja ravinteita. Monivaiheinen hoito antaa iholle myös vitamiineja ja detox-vaikutteisia aktiiviaineita sekä mineraaleja, jotka auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Hoito sisältää raikkautta tuovan kuorinnan, tehoainetipat kasvoille ja dekolteelle,  detox-vaikutteisen hieronnan, ravitsevat naamiot kasvoille ja käsille sekä ihotyypille sopivat loppuvoiteet. 

Mekaaninen ihonpuhdistus 55€ (Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus ja loppuvoide)

Mikroneulaus alk. 199€ / krt (Suositellaan sarjahoitona!)

Kemialliset kuorinnat alk. 99€ (PHA, AHA, BHA ja TCA12% hapot)

 

TYÖNÄYTTEITÄ

VARAA AIKA

Ajan meille varaat nopeasti ja helposti ajanvarausjärjestelmämme kautta. Mikäli palveluistamme herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä!

» Varaa tästä aikasi

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

Kirurgisen puolen rahoituksen myöntää

Medicredit

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

AUKIOLOAJAT
ma-pe 10:00 - 18.00
la  sopimuksen mukaan
su sopimuksen mukaan

PUHELIN- & AULAPALVELU
ma-pe 10:00 -18:00

kirjaudu sisään

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire