Skip to content

Kasvohoidot

Kosmetologisissa kasvohoidoissa käytämme laadukasta Jean D´Arcelin hoitosarjaa, joka sopii myös herkimmille ihoille.

AHCare 20% 95 €

AHCare 30% 115 €

Tehokkaasti kuoriva ja ihoa uudistava hellävarainen kasvohoito kokonaisuus joka sisältää alkuuhdistuksen, ihon kuorinnan 20% tai 30%  hedelmähapolla, tehoainetipat ja imeytyksen hieromalla (kasvohieronta), naamion ihotyypin mukaisesti ja loppuvoiteen. Ihoa välittömästi kirkastava hoito sisältää elementtejä perinteisestä kasvohoidosta ja tehokkaasta happokuorinnasta. Innovatiivinen AHA-happo sopii myös herkälle iholle. Parhaat tulokset saat sarjahoidosta. 

Hemmotteleva kasvohoito 85 € (kanta-asiakkaille 75 €) hemmotteleva kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, ihotyypille sopivan kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen (tarvittaessa), tehoseerumin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytettäväst tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaisesti mukaisesti. (Hoidon kesto 1,5h)

Klassinen kasvohoito 65€ (kanta-asiakkaille 55 €)

Perinteinen tuotteilla tehtävä kokonaisvaltainen hoito, sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Hoito sisältää kasvo-ja decoltee hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteen.Hoidossa käytettäväst tuotteet valitaan ihotyypipn mukaisesti. 

Detox-kasvohoito 95 € 

Uudistava ja heleyttävä kasvohoitokokonaisuus, joka tuo iholle kiinteyttä ja ravinteita. Monivaiheinen hoito antaa iholle myös vitamiineja ja detox-vaikutteisia aktiiviaineita sekä mineraaleja, jotka auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Hoito sisältää raikkautta tuovan kuorinnan, tehoainetipat kasvoille ja dekolteelle,  detox-vaikutteisen hieronnan, ravitsevat naamiot kasvoille ja käsille sekä ihotyypille sopivat loppuvoiteet. 

Mekaaninen ihonpuhdistus 55 € Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus ja loppuvoide. Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi tehdä myös selälle. 

Syväpuhdistava kasvohoito 85 €  alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, tehoseerumi ja naamio 

Prinsessahoito 79 € Hemmotteleva ja kirkastava tehohoito iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypille sopivan kuorinnan, naamion sekä tehotipat, lopuksi ihotyypille sopiva loppuvoide.

Mikroneulaus alk. 199 € / krt (Suositellaan sarjahoitona!)

Kemialliset kuorinnat alk. 85 € 

 

TYÖNÄYTTEITÄ

VARAA AIKA

Ajan meille varaat nopeasti ja helposti ajanvarausjärjestelmämme kautta. Mikäli palveluistamme herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä!

» Varaa tästä aikasi

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

Kirurgisen puolen rahoituksen myöntää

Medicredit

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

AUKIOLOAJAT
ma-pe 10:00 - 18.00
la  sopimuksen mukaan
su sopimuksen mukaan

PUHELIN- & AULAPALVELU
ma-pe 10:00 -18:00

kirjaudu sisään

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire