Skip to content

Kasvohoidot

Kosmetologisissa kasvohoidoissa käytämme laadukasta Jean D´Arcelin hoitosarjaa, joka sopii myös herkimmille ihoille.

Suosittelemme, että tulet hoitoon noin 5 minuttiia ennen omaa aikaasi, jotta ehdimme lunastaa mahdolliset lahjakorttien koodit. Ensimmäisellä kerralla täytetään ihonhoidon esitietolomake, jonka täyttämiseen kuluu muutama minuutti. Lämpimästi tervetuloa!

 

AHCare 20% 95 € kasvohoitokokonaisuus (Jean D´arcelin hedelmähappohoito)

AHCare 30% 115 €  kasvohoitokokonaisuus  (Jean D´arcelin hedelmähappohoito) 

Tehokkaasti kuoriva ja ihoa uudistava hellävarainen kasvohoito kokonaisuus joka sisältää alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan 20% tai 30%  hedelmähapolla, tehoainetipat ja imeytyksen hieromalla (kasvohieronta), naamion ihotyypin mukaisesti ja loppuvoiteen. Ihoa välittömästi kirkastava hoito sisältää elementtejä perinteisestä kasvohoidosta ja tehokkaasta happokuorinnasta. Innovatiivinen AHA-happo sopii myös herkälle iholle. Parhaat tulokset saat sarjahoidosta. (Hoidon kesto noin 1 h) 

AHCare - hoito 20% tai 30% - hapolla (ei sisällä hierontaa) 85 €/ 95 €

Tehokkaasti kuoriva ja ihoa uudistava hellävarainen kasvohoito kokonaisuus joka sisältää alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan 20% tai 30%  hedelmähapolla, tehoainetipat, naamion ihotyypin mukaisesti ja loppuvoiteen. Ihoa välittömästi kirkastava hoito sisältää elementtejä perinteisestä kasvohoidosta ja tehokkaasta happokuorinnasta. Innovatiivinen AHA-happo sopii myös herkälle iholle. Parhaat tulokset saat sarjahoidosta.  Hoito sopii kaikille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle, sekä akneiholle, jolle ei voi tehdä kasvohierontaa. (Hoidon kesto noin 45 min)

Hemmotteleva kasvohoito 85 € (kanta-asiakkaille 75 €)  hemmotteleva kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, ihotyypille sopivan kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen (tarvittaessa), tehoseerumin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytettäväst tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaisesti mukaisesti. (Hoidon kesto 1,5h)

Klassinen kasvohoito 69€ (kanta-asiakkaille 55 € Perinteinen tuotteilla tehtävä kokonaisvaltainen hoito, sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Hoito sisältää kasvo-ja decoltee hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteen.Hoidossa käytettäväst tuotteet valitaan ihotyypipn mukaisesti. (Hoidon kesto 1 h) 

Ultraääni -kasvohoito 85 €  (kanta-asiakkaille 75 €) Syväpuhdistava, kosteuttava ja aineenvaihduntaa parantava ultraääni-kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan kuorinnan ultraäänella, tarvittaessa mekaanisen mustapäiden ja miliumien poiston, seerumin imeytyksen, kasvo - ja dekolteehieronna, naamion ja sopivan loppuvoiteen. 

Detox-kasvohoito 95 € 

Uudistava ja heleyttävä kasvohoitokokonaisuus, joka tuo iholle kiinteyttä ja ravinteita. Monivaiheinen hoito antaa iholle myös vitamiineja ja detox-vaikutteisia aktiiviaineita sekä mineraaleja, jotka auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Hoito sisältää raikkautta tuovan kuorinnan, tehoainetipat kasvoille ja dekolteelle,  detox-vaikutteisen hieronnan, ravitsevat naamiot kasvoille ja käsille sekä ihotyypille sopivat loppuvoiteet. (Hoidon kesto 1 h)

Mekaaninen ihonpuhdistus 59 € Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus ja loppuvoide. Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi tehdä myös selälle. 

Syväpuhdistava kasvohoito 79 €  alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa, naamio ja loppuvoiteet.

Täydellinen kasvohoito 95 €  (kanta-asiakkaille 85 ) Pitkä ja hemmotteleva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, sopivan kuorinnan, mustapäiden ja miliumien poiston tarvittaessa, seerumin imeytys kasvoille ja dekolteelle, hieronta silmänympärysalueelle, kasvoille sekä dekolteelle, naamiot silmänympärysiholle, kasvoille ja dekolteelle, ihotyypille sopiva loppuvoide 

Kemialliset kuorinnat alk. 85 € 

Mikroneulaus 199 € mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotanto ja elastiinin muodostusta tehden ihosta kimmoisan. Hoito tasoittaa ihon väriä ja parantaan ihon laatua. Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

Morsiamen hemmottelupaketti  129 € Hehkua tuova hoitokokonaisuus, joka sisältää kasvohoidon, sokeroinnin kahdelle halutulle alueelle ( esim. kainalot ja sääret), kulmien ja ripsien kestovärjäyksen. Kasvohoidon tuotteet ja toteutus valitaan asiakkaan toiveiden ja ihon kunnon mukaan.

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire