Skip to content

Jalka- ja käsihoidot

Huomioithan että varausaika hoitoon on hoidon alkamisaika. Suosittelemme, että tulet hoitoon noin 5 minuttiia ennen omaa aikaasi. Ensimmäisellä kerralla täytetään ihonhoidon esitietolomake, jonka täyttämiseen kuluu muutama minuutti. Lämpimästi tervetuloa!

Klassinen jalkahoito, kesto 60  min. 

Pehmentävä ja rentouttava jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kovettumien raspauksen, hieronnan ja kosteuttavan jalkavoiteen imeyttäminen. 

 

Pikajalkahoito, kesto noin 30 min 

Nopea jalkahoito, joka sisältää kynsinauhojen siistimisen, kynsien viilauksen, kovettumien raspauksen, hieronnan ja jalkavoiteen. 

 

Spa - jalkahoito, kesto noin 75 min 

Jalkoja pehmittävä ja hemmotteleva jalkahoito, joka sisältää aromaterapeuttisen jalkakylvyn, merisuolakuorinnan, kynsien leikkaamisen ja siistimisen, kynsinauhojen ja kovettumien hoidon, jalkanaamion sekä pitkän hieronnan.

 

KOSMETOLOGIN VINKKI! Jalkahoitoon tullessa kannattaa varautua vaihtosukilla, jotka on mukava pukea hoidettuihin jalkoihin hoidon päätteeksi. 

 

Käsihoito, kesto noin 45 min 

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus.

 

Spa- käsihoito, kesto noin 60 min

Hemmotteleva ja käsiä pehmittävä hoito sisältää käsikuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, käsinaamion, kynsien lakkauksen sekä hieronnan.

 

TYÖNÄYTTEITÄ

 

ONLINE -LAHJAKORTTI

 

Online - lahjakortti mahdollistaa ostokset kätevästi kotisohvaltasi! (lahjakortin maksimi summa 150€)
 

 

» ONLINE -LAHJAKORTTI
 

 

KAIKKI PALVELUMME MYÖS RAHOITUKSELLA

Meiltä saat kaikki palvelumme myös rahoituksella. Klinikkamme käyttää Innovoice rahoituspalvelua. Voit tutustua rahoitusyhtiöön ja eri rahoitusmuotoihin jo etukäteen osoitteessa

www.innovoice.fi

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Isokatu 55
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire