Skip to content

Vastaanotollamme tapahtuu marras- ja joulukuussa!

Moi kaikille lukijoille!

Meiltä paljon on kyselty tapahtumista, mitä meille on tulossa loppuvuonna. Naistenillat, pikkjoulut ja muut meidän jo perinteeksi muodostuneet tapahtumat ovat olleet aina kovassa suosiossa asiakkaiden keskuudessa. Tapahtumissa meillä on paitsi hyviä tarjouksia palveluistamme, etuja tuotteista, joita meillä on myynnissä myös rentoa tunnelmaa ja pientä syötävä ja juotavaa. Asiakkaat ovat kokeneet, että tutustuminen meidän palveluvalikoimaan sekä kynnys tulla käymään hoitolassamme on pienempi kun voi ottaa mukaan myös ystävän ja tulla tapahtuman varjolla. Lisäksi tapaa samanhenkistä porukkaa.

Suuri shoppailypäivä black friday on suomessakin hyvin jalansijaa saanut shoppailu tapahtuma. Perinteisesti black friday on siis marraskuun perjantai, joissa on aivan hulluja etuja. Black friday valtaa jälleen 29.11. myös Oulun ja meidän hoitolan. Näitä tarjouksia voi seurailla tapahtumasta, joka tulee facebook- sivuillemme. Black friday päivänä kannattaa tulla myös vastaanotollemme nauttimaan pientä juomaa ja herkkua. Samalla voi lunastaa älyttömiä tarjouksia, jotka ovat voimassa vain tuona marraskuisena perjantaina. Mitä muuta mahtavaa keksimme, sitä kannattaa seurata!

Joulukuussa pääsemme jälleen tunnelmoimaan asikas pikkujoulujen merkeissä. Päivä tarkentuu teille ja tapahtumaan voi liittyä facebook sivuillamme. Pikkujoulut asettuvat arkipäivälle ja ovat tunnelmallinen iltatapahtuma, jossa virittäydytään jo jouluiseen tunnelmaan glögin, pipareiden ja suklaakonvehtien merkeissä. Pikkujouluissa on myös jouluisia etuja ja lahjaideoita, jotka sopivat niin miehille kuin naisillekkin. Lahjakortit tai hoidot ovat taatusti lahja aikuiseen makuun. Suositut ihonhoitotuotteemme ovat löytäneet myös monena jouluna asiakkaidemme lahjapakettien sisään.

Kaikkiin tapahtumiimme ovat aina kaikki tervetulleita eikä ennakkoilmottautumisia yleensä vaadita. Lisäksi voit tuoda aina ystäväsi mukaan tai tulla yksin. Tapahtumissa löytyy aina samanhenkistä seuraa ja henkilökuntaamme voi aina tulla jututtamaan ja kysymään sinua kiinnostavista hoidoista tai tuotteista.

 

Pitkin vuotta meillä järjestetään erilaisia koulutuksia, työtaitojen kehittämis-päiviä tai etsitään mallikasvoa hoitoihin tai markkinointimateriaaleihimme. Tällaisista hauista tai päivistä ilmoitamme aina facebook sivuillamme, joten nyt kannattaa vinkata sivuista myös ystävälle.

 

Toivottavasti näemme loppuvuoden tapahtumissamme myös sinut!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi hoitolaamme niin arkena kuin juhlanakin.

 

 

Terveisin,

Ouluclinicin sairaanhoitaja, Sini.

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire