Skip to content

Tuloksellista ihonhoitoa!

 

Hei kaikille lukijoille!

Kesän jälkeen meille on tulvinut kysymyksiä liittyen ihonhoitoon. Paljon on tullut kysymyksiä kemiallisista kuorinnoista ja mitä kaikkea niillä voidaan tehdä. Kokosin muutamia juttuja pHformula sarjan hoitoihin liittyen tähän tekstiin. Lopussa myös infoa siitä kuinka sinulla on mahdollisuus tulla testaamaan koulutusmalliksi pHformulan pinnoitushoitoa edullisemmalla hinnalla!

Koskaan ei voida liikaa puhua siitä, kuinka tärkeää ihonhoito ja ihonhoidossa käytetyt tuotteet ovat. Ihon ongelmat vaikuttavat suoraan itsetuntoomme ja saatamme jopa häpeillä ihon ongelmia niin paljon, että se vaikuttaa meidän sosiaalisiin suhteisiin.

Ihon ongelmiin on olemassa erittäin tehokkaita apukeinoja ja ihosta voidaan hoitaa hankaliakin ongelmia kuten epätasaisuutta, joka on jäänyt mahdollisesti nuoruusiän tai aikuisiän aknesta. Pigmenttimuutoksia, jotka saattavat vaivata varsinkin raskauksien jälkeen ja kesän jälkeen. Hankala ja vuosia tuloksetta hoidettu akneiho tuntuu ehkä toivottomalta. Iän tai tupakoinnin mukana tuoma ihon sameus ja juonteet häiritsevät usein. Kemiallisilla kuorinnoilla saadaa erittäin hyviä tuloksia ihonhoidossa ja erilaisten ihon häiriötilojen hoidossa.

Ei ole uusi asia käyttää ihonhoidossa happoja, mutta innovatiista on pHformula sarjan pinnoitusmetodi, jonka uudelleen rakentava teknologia keskittyy voimallisen ihokuorinnan sijaan ihosolukon uuditukseen ja uuden solukon tehokkaaseen muodostumiseen hoitaen mm. edellä mainittuja ihon ongelmia ja häiriötiloja. Juuri tietylle ongelmalle suunnitelluilla hoidoilla voidaan tehokkaasti ja tuloksellisesti pureutua ihon ongelmiin kuten pigmenttimuutoksiin tai akneen. Pinnoitushoidot niinkuin kaikki ihonhoidot tulisi ottaa ainasarjana, jotta iho saadaan hoidettua täysin kuntoon jolloin ihon hyvän kunnon ylläpitokin on helpompaa. Hoitokertojen määrä riippuu ihon lähtötilasta, mutta yleensä hoitokertoja tarvitaan 4-8. Hoitokertojen välillä tulisi olla 2-3 viikkoa väliä.

Yksi hoidoista pHformula sarjassa on medikaalitason TCA touch hoito, jota voi suorittaa vain terveydenhuollon ammattilainen. Vaikuttavana aineena hoidossa on trikloorietikkahappo, jota yleisesti käytetään pitoisuudesta riippuen syvässä tai keskisyvässä kuorinnassa. Hoidossa käytetty trikoleerietikkahapon pitoisuus on 30%, mutta hapon lisäksi hoidossa on ainutalaatuinen yhdistelmä arbutiinia ja magnesiumia, jotka saavat ihmeitä aikaan ihossa. Hoidon tulokset jo yhden hoitokerran jälkeen ovat huikeat. Olen hoitanut TCA touch hoidolla mm. aknearpista, paksua ihoa, jonka ero oli selkeä jo yhden hoidon jälkeen. Ihon pinta tasoittaa, sävy elävöityy ja juonteet tasoittuvat. Hoito sopii kaikille ihotyypeillä, joka on mahtavaa sillä hoito tasoittaa ihoa, tuo välitöntä kohottavaa vaikutusta sekä kirkastaa ihoa. TCA touch hoito suositellaan tehtäväksi 2 kertaa ja kertojen välissä tulisi olla 1kk taukoa. Lisäksi ihoa tulisi hoitaa kotona TCA touch hoitoa tukevilla tuotteilla, jotta saat pitkäkestoisen ja maksimaalisen tuloksen hoidosta.

On upeaa katsoa, kun asiakkaat hoitosarjojen jälkeen ovat todella ihastuneita uuteen ihoon. Ihon hoito vaatii paljon sitoutumista, mutta kun sen opettelee kunnolla niin se käy samalla tavalla rutiinina kuin hampaidenharjaus. Ei ole enään mitään syytä kärsiä huonosta ihosta tai ihon ongelmista. Vastaanotollamme on mahdollista käydä myös konsultaatiossa ihonhoitoon liittyen, mikäli haluat lisätietoa eri hoitomuodoista tai mietit onko hoito juuri sinulle. Lisää ihonhoidosta ja pHformlan pinnoitushoidoista voi käydä lukemassa nettisivultamme.

(kuvassa asiakas heti pinnoitushoidon jälkeen. Pinnoitushoidossa ihon pinta ei ärsyynny eikä juuri reagoi punoittamalla. Hoidon jälkeen voi levittää iholle vaikka heti meikkiä.)

 

Vastaanotollamme järjestetään pHformulan koulutus 30.10. Nyt sinulla on upea tilaisuus päästä kokeilemaan pHformulan pinnoitushoitoja edullisempaan hintaan toimimalla mallina koulutuksessamme. Mallille hoidon hinta on 39€ (norm. 85€) Voit ilmottaa halukkuutesi mallikis sähköpostitse info@ouluclinic.fi. Ilmoitamme valituille malleille.

 

Mukavaa alkavaa viikonloppua, terveisin Sini

 

 

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire