Skip to content

TOP 5 virheet ihonhoidossa

 

 

 

IIK! Mitä tapahtui iholleni?

Kuulutko Sinä heihin kenen iho voi hyvin kesän jälkeen, vai heihin joille auringonsäteet, aurinkorasvat, unohtuneet rutiinit ja kesän terassijuomat jättivät jälkensä iholle?

Näin kesän jälkeen ihmiset alkavat jälleen panostamaan itseensä ja ihonhoitoon. Ajanvarauaskalenterit täyttyvät kasvohoito varauksista ja tuotehyllyt hupenevat nopeasti vastaanotolla kun asiakkaat täydentävät kotihoitovarastoaan ihonhoitotuotteilla. Ihonhoitorutiinit ovat monella unohtuneet kesän aikana ja tämä näkyy ikävinä ihomuutoksina monilla iholla. Halusimme tehdä listat teille muutamat yleiset virheet ihonhoidossa jotka tuntuvat olevan yllättävän yleisiä! Kiinnittämällä huomiota näihin, pidät ihosi jo huomattavan paremmassa kunnossa :) Tässä lyhyesti muutama pointti jolla ehkäiset ihosi ennenaikaista vanhenemista ja pidät ihosi paremmassa kunnossa. Tämä listan kärjessä olisi voinut olla "En käytä UV-suojaa" mutta tyydyn nyt tässä kohtaa vain mainitsemaan asiasta ja korostamaan uv-suoja voiteiden käytön merkitystä ihosi kunnossa pitämiseksi. Eihän kukaan meistä halua itse aiheuttaa juonteita ja pigmenttimuutoksi omille kasvoilleen. Eihän?

1. En meikannut, en tarvitse pestä ihoa:

VÄÄRIN. Ihon tulee puhdistaa joka ilta sillä sen pintaan jää pölyä ja muista ilman saasteita. Iho ei ole puhdas päivän päätteeksi vaikkei siinä meikkiä olisikaan. Puhdistamattomalle iholle syntyy luonnollisesti helpommin epäpuhtauksia.

2. Kasvojen saippuapesu: 

APUA! SOS!! MAYDAY!! Vaikka ihosi olisi vahva ja kestävä, saippuaa ei ole tarkoitettu kasvojen ohuemmalle iholle. Saippua kuivattaa ihoa. Kuivalle iholle muodostuu helposti juonteita kun se mennettää kimmoisuutensa ja näin ollen saa sinut näyttämään myös vanhemmalta. Saippuan koettelema iho on usein myös herkkä, hilseilevä ja väriltään epätasianen, jopa harmaaseen menevä. Kasvosaippuat ovat asia erikseen mutta perinteinen palasaiupua tai suihkusaippua EI MISSÄÄN NIMESSÄ kuulu kasvojen iholle! :)

3. Vartalovoidetta kasvoille

UUH. Emme suosittele. Kasvojen iho on rakenteeltaan erilainen kun vartalon iho. Paksu, suuri molekyylinen marketin voide ei läpäise ihoa. Voide jää pitkälti ihon pinnalle eikä imeydy ihoon jonka vuoksi iholla voi ilmetä kuivuutta vaikka voide olisi paksu ja "rasvaisen" tuntuinen. Markettivoiteet eivät sisällä myöskään hoitavia ainesosia samoissa määrin kuin hoitoloissa myytävät tuotteet ja näin ollen eivät ole niin tehokkaita eikä niillä saavuta varsinaisia tuloksia ihonhoidossa. Tälläiset voiteet tukkivat myös helposti myös talirauhasia  aiheuttaen epäpuhtauksia iholle.

4. Epäsäännöllinen ihonhoito ja hoitokäynnit hoitolassa

RUTIINIT. Siinä piilee myös hyväkuntoisen ihon salaisuus ihan siinä missä kiinteä lihaksikkaan kropankin! Kertakäynti kuntosalilla ei polta rasvaa vyötäröltä ja tee sinusta kiinteää ja lihaksikasta, tavoitteeseen pääseminen vaatii sitoutumista ja säännöllisiä käyntejä, AIVAN KUIN IHONHOIDOSSA! Kaunis iho saavutetaan rutiineilla.  Huom.! Eritysesti ongelma ihon kuntoon saaminen VAATII sitoutumista hoitokäynteihin hoitolassa ihoasiantuntijasi luona sekä OIKEITA HOITOTUOTTEITA.

5. Ihon liiallinen hoitominen

PAHA. Ihon liikahoitaminen johtaa myös ongelmiin. Esimerkiksi tämän päivän suosikkihoito jota tehdään ikävä kyllä myös kotona, kuin myös ihon kemialliset kuorinnat, voivat aiheuttaa pahoja iho-ongelmia jos hoitoja ei suoriteta protokollan mukaan osaavissa käsissä. Pahimmasta päästä ovat pysyvät ihovauriot, palovammat, pigmenttimuutokset, ihon paksuuntuminen, tulehdukset, epäpuhtauksien lisääntyminen yms. Jätäthän erikoishoidot ammattilaisen tehtäväksi  :)

Pidä ihostasi yhtä hyvää huolta kuin koko kehostasi! Pääset tutustumaan hoitolamme kattavaan ihonhoitovalikoimaan TÄSTÄ. 

Tervetuloa myös maksuttomaan ihohoitokonsultaatioon! Kartoitetaan yhdessä ihosi tilanne ja räätälöidään Sinun tarpeidellesi sopiva hoitosuunnitelma!

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire