Skip to content

Tämän hetken trendihoidoista ja klinikan talviterveiset

Hei kaikille blogimme lukijoille!

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja rentouttava joulu! Pian juhlitaankin jälleen uuttavuotta mutta sitä ennen on hyvä ottaa katsaus kuluneeseen vuoteen. Vuosi 2019 oli meille merkityksellinen sillä saimme ensinnäkin tiimiimme uusia jäseniä ja palveluvalikoimamme kasvoi myös uusilla hoidoilla. Kuluneena vuotena saimme myös kaksi uutta toimipistettä, toisen Leville ja toisen Nurmekseen.  Nurmeksessa palvelemme asiakkaita päivittäin. Levillä Ouluclinicin vastaanottoa pidetään 1-3 kertaa kuukaudessa Relax Centerin tiloissa hotelli Hullu Porossa. Olemme iloisia voidessamme palvella asiakkaita entistäkin laajemmin! Ouluclinicin palveluita saa myös Helsingistä jossa itse työskentelen asiakkaiden parissa sen mitä ehdin. 

Nurmeksessa ripsiteknikkona työskentelee Jonna Silvennoinen.

 

Nurmeksessa vastaanotolla työskentelee injektiohoitaja Mirva Mahlavuori sekä ripsiteknikko Jonna Silvennoinen. Hoitolan avaamisesta päätettiin kesällä 2019 ja hoitolan toiminta käynnistyi syksyllä.

 

Kauneustrendien vertailua

Minulta kysytään usein siitä mikä on tämän hetken trendi esteettisissä hoidoissa. Viimeksi olin keskustelemassa aiheesta myös Ylen A-studiossa. Esteettiset hoidot ovat meillä Suomessa edelleen tietynlainen tabu mutta tosiasia on että hoitojen suosio on nosteessa kokoajan mikä sattaa kuulostaa maalikolle omituiselta sillä onhan viime vuosina kauneudenhoidossa kasvanut trendi ehdottomasti luonnollisuus. Mitä luonnollisempi, sen parempi. Mutta se ei tarkoita sitä etteikö itseään hoidettaisi. Eri hoidot vain ovat nousseet suosioon. Siinä missä yli muhkeat huulet olivat muotia muutama vuosi sitten, nyt on kevyt täyttö ja huulen rajaus. Korkea poskipäät olivat must juttu viime vuoden takaa, nykyään kasvojen piirteiden kohennus tehdään usein luonnollisemalla menetelmällä, lankahoidoilla, joka ei muuta kasvojen luonnolisia piirteitä. Trendi ja hoidon teko tapa vain on muuttunut. Hittihoidoksi nousseet kemialliset kuorinnat parantavat ihon laatua, elastisuutta ja silottavat pintajuoneita. Hoidot ennalta ehkäisevät ikäääntymisen merkkejä ja mm.tästä syystä ovat suuressa suosiossa nyt!

Trendi on nyt luonnollisuus mutta se ei tarkoita sitä etteikö hoitoja tehtäisi. Lankakohotukset ovat nyt suosiossa luonnollisen lopputuloksen vuoksi.

Huulten muotoilu on aina muodissa. Tämän päivän ihanteena on kevysti täytetyt,kauniisti rajatut huulet.

Kemiallisista kuorinnoilla on useita positiviisia vaikutuksia ihoon ja niillä voidaan hoitaa myös iho-ongelmia. Terveelle iholle sopivat hyvin ihontoimintoja - ja laatua parantavat hoidot. 

 

Tervetuloa uusi vuosi ja vuosi kymmen!

Ensi viikolla siirrytään uuteen vuoteen ja uudelle vuosikymmenelle. Uuteen vuoteen liittyy usein erilaisia lupauksia ja päätöksiä. Usein ne liittyvät hyvinvointiin, urheiluun, stressin hallintaan ja ylipäätänsä terveellisempiin elämäntapoihin.Usein vuosi starttaa hyvin mutta uutena vuotena tehdyt lupaukset ja päökset unohtuvat hiljalleen vuoden mittaan. Me Ouluclinicillä kehotamme aina asiakkaita panostamaan itseensä ympäri vuoden unohtamatta omaa hyvinvointia riippumatta vuoden ajasta. Tapaan sanoa että ainoa ihminen kenen kanssa elät koko elämäsi, joka ikinen sekunti ja hetki, on sinä itse. Jos et pidä siitä mitä näet peilissä miksi et tekisi asialle jotain koska sen ihmisen kanssa jonka näet peilistä, elät joka ikinen päivä elämäsi loppuun asti. Oli kyse kasvoista tai vartalosta, ihmisen tulisi olla tyytyväinen siihen mitä on. Se mikä tekee kenetkin onnelliseksi on  jokaisen oma asia. Omista kauneuteen tai urheiluun kuuluvista valinnoista ei kuuluisi saada arvostelua keneltäkään ulkopuoliselta. Maailma muuttuu ja niin on vuosien saatossa muttuneet kauneusihanteetkin moneen otteeseen. Tänä päivänä pieniä kauneusvirheitä on helposti korjattavissa pistoksilla ja kirurgialla. Jos otsan syvien uurteiden silottaminen pistoksilla tekee sinut onnelliseksi, älä välitä siitä mitä muut sanovat. Olen työssäni tavannut kymmeniä naisia jotka ovat masentuneet synnytyksen aiheuttamista muutoksista kehossa mutta pelkäsivät toimenpiteitä muiden mielipiteiden vuoksi. Löydettyään rohkeuden toimenpiteeseen onnen kyyneleiltä ei ole jälkitarkastuksissa säästytty. Se mitä haluan sanoa on se että uskalla panostaa itseesi sinä tiedät mikä tekee sinut onnelliseksi! Äläkä uunohda itseäsi kun uusi vuosi on lähtenyt käyntiin <3

Ihanaa Uutta Vuotta 2020!

Terveisin,

Suvi Pitkänen & Ouluclinicin henkilökunta

 

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Suvi Pitkänen

Oulun toimipiste
CIDESCO - Kosmetologi
Esteettiset kauneushoidot
Täyteainehoidot
Mesolangat
Happohoidot

Puhelin: 
+358 40 7712053
Sähköposti: 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire