Skip to content

Ripsien kestotaivutus! Uutuus palveluissamme!

Uusi palvelu nyt valikoimissamme!

Heipä hei lukijoille!

Pyrimme kuuntelemaan asiakkaidemme toiveita ja nyt yhteen niistä on vastattu! Ripsien kestotaivutus on suuren suosion saanut palvelu, joka on nyt saatavissa vastaanotoltamme. Trendien heiluessa vuosien varrella on suunta selkeästi jo jonkin aikaa ollut menossa luonnollisempaan suuntaan, myös ripsissä. Pitkään pinnalla pysyneitä ripsijatkeita yhä useampi poistattaa ja haluaa luonnollisempaa ilmettä. Silti myös ripsijatkeet pitävät pintansa erittäin hyvin.

Meillä suomalaisilla on yleensä melkoisen hennot, vaaleat väriltään ja lyhyet ripset, jotka ei ilman ripsiväriä tahdo näkyä. Kestotaivutuksella saadaan nimenomaan omiin luonnonripsi turvallisesti näyttävyyttä, paksumman näköiset ripset sekä pidemmän näköiset. Hoidossa taivutetaan ripsi muotin avulla sekä ns. permanenttiaineiden avulla pysymään kauniisti kaarella ja kun hoidossa ripseen lisätään väri, VOLA, on katse todella intensiivinen etkä voi olla ihastumatta uuteen meikittömään ilmeeseesi.

Misenlift kestotaivutus on erinomainen myös sen rakennepaikkaavuuden ansiosta. Hoidossa käytetään seerumia, joka ns. rakennepaikkaa ripsiä, eli hoito vaurioittaa omaa ripseä mahdollisimman vähän. Mahtavaa! Helppo, nopea ja turvallinen!

Hoitoväli kestotaivutuksella on 4-6vk ja pysyvyys 6-8 viikkoa riippuen aina ripsen omasta elinkaaresta.  Hoidon jälkeen on tärkeää olla 24h kastelematta ripsiä, jonka jälkeen voit kastella tai meikata aivan vapaasti. Tällä hoidolla saa upeaa säihkettä silmiin nyt  pikkujoulu kaudelle sekä helpottamaan omaa arkea!

 

Tässä muutamia ennen ja jälkeen kuvia ripsistä. Vastaanotollamme minä, Sini teen näitä hoitoja, joten samalla hoitoa tehdessä on hyvä rupatella myös mieltä askarruttavista esteettisistä hoidoista.

 

Tervetuloa meille!

 

Ihastuttavaa sunnuntaita toivottaa Ouluclinicin sairaanhoitaja Sini.

 

  

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire