Skip to content

Resepti unelma ihoon

Hei kaikille tämän blogin lukijoille, meidän asiakkaille ja seuraajille!

 

Viime torstain Instagram livesession jälkeen olen saanut runsaasti yhteydenottoja koskien ihonhoitoa ylipäätänsä ja etenkin kemiallisia kuorintoja mistä live pääasiassa kertoi.

Oli myös monia ketkä eivät päässeet seuraamaan liveä ja tästä syystä ajattelin kirjoittaa blogiin hieman asioista joita livessä käsittelin ja vastata kysymykseen jota minulta kysytään usein "Sulla on niin hyvä iho. Mitä oot tehnyt sille?". Jottei kirjotusesta tule liian pitkä, kirjoitan aiheesta kahteen blogiin. Tässä blogissa kirjoitan yksinkertaisesta salaisuudesta jolla saavuttaa unelma iho!

Ikävä kyllä EI, se ei riitä pitämään ihoasi kunnossa että käyt kosmetologilla kerran tai kaksi vuodessa. Huomaan hyvin usein puhuessani asiakkaiden kanssa ihonhoidosta että yksittäisille hoitokerroille asetetaan hyvin epärealistisia odotuksia, aikaa ei löydy säännölliseen ihonhoitoon  ja kotihoitotuotteille ei anneta juurikaan arvoa. Tässä on heti ne kolme asiaa jotka menevät pieleen jos haaveilee kauniista ja hyvinvoivasta ihosta. Vaikkei varsinaisia iho-ongelmia olisikaan, ihosta on silti syytä pitää säännöllisesti huolta ja siihen pystyy myös itse kotona kun käyttää oieita tuotteita. Säännöllisesti on hyvä kuitenkin käydä hoidattamassa ihoa ammattilaisella. 

Puhuessani asiakkaille ihonhoidosta ja sen säännöllisyyden tärkeydestä otan usein esimerkiksi kuntosalilla treenaamisen ja timmin kropan tavoittelun koska kaikkihan tietää ettei kerran salilla käynti vielä tuo juuri mitään muutosta kropassa saatika täydellistä kiinteää kroppaa, eikö?  Ei se kerta hukkaan mene mutta tuloksia sillä ei saa aikaan. Sama juttu ihonhoidossa. On turha odottaa mullistavia hoitotuloksia yhden hoitokerran jälkeen. Muutosta varmasti taaphatuu ja paljon voi saada kyllä aikaan yhdellä hoitokerralla mutta kosmetologit ei kuitenkaan ole taikureita :) Iho-ongelmia hoitaessa täytyy olla kärsivällinen. On turha odottaa huimia tuloksia, jos ei sitoudu hoitosuunnitelmaan.  Olen jakanut somessa paljon kuvia asiakkaista joilla on huikeita tuloksia nähtävissä jo yhden hoitokerran jälkeen, kyseiset hoidot on tehty nimenomaan kemiallisilla kuorinnoilla. Vaikka tuloksia on saatu aikaan jo yhdestä hoidosta, kaikki asiakkaat jatkavat hoitosarjojaan maksimaalisten tulosten aikaan saamiseksi. Aiheesta tulossa blogia marraskuun aikana.

Kotihoitotuotteet = ruokavalio

Toinen oleellinen juttu. Otetaan tämä taas "treenin kautta" jotta saan asialle konkreettisen esimerkin :D Vaikka treenaisit salilla uskollisesti ohjelmasi mukaan neljä kertaa viikossa, mutta ruokavaliosi koostuu hampurilaisista, jäätelöstä ja cociksesta, ei kroppasi mitä todennäköisemmin tule olemaan kovinkaan kiinteä. (Ellet omaa jotain super geenejä! :D)  

Kiinteä kroppa vaatii sitoutumista treeniohjelmaan sekä ruokavalioon. Tämä sama ”lainalaisuus” pätee myös ihonhoitoon. On turha unelmoida kauniista, tasaisesta ja hyvinvoivasta ihosta jos käyt kosmetologilla kerran vuodessa ja sivelet kasvoillesi marketin purkkirasvaa aamuin illoin. Hyvinvoiva iho vaatii säännöllistä hoitoa ja oikeanlaisia ihonhoitotuotteita jotka sopivat sinun ihotyypillesi ja ihosi tarpeisiin. Se että käyt säännöllisesti hoidattamassa ihoasi on jo hieno juttu mutta sillä mitä tuotetita käytät kotona, on yhtä suuri merkitys.

Hoitotuotteiden tulisi sopia yhteen hoitosuunnitelmasi kanssa ja olla sinun ihotyypillesi sopivia. Väärät tuoteet saattaa viedä tehoja hoidoilta jos tuotteet joita käytät ovat väärät. Hoitotulosten saavuttaminen ja  ylläpitäminen vaatii oikeanlaiset tuotteet. NIILLÄ ON VÄLIÄ. 

 

Ruokavaliosi voi näkyä ihollasi

Myös sillä mitä syöt, on väliä. Myös vedenjuonti on tärkeä asia ihon hyvinvoinnin kannalta. Jos sinulla on iho-ongelmia,  kannattaa tutkailla ruokavaliota ja miettiä paljon juo päivässä vettä. Olemme kaikki yksilöitä ja ihomme on erilaisia, toisilla huonot ruokailutottumukset näkyvät iholla helpommin kun toisilla. Sama pätee myös elämäntapoihin ja hormoneihin.

Muistattehan että myös alkoholi, hormonit, tupakka ja stressi luonnollisesti vaikuttavat myös ihon kuntoon.

 

Salaisuus piilee sitoutumisessa ja säännöllisyydessä

..Ei sen kummempaa :) Kotona pystyy tehdä paljon ja säännöllisesti piipahdus ihoammattialisen luona silloin tällöin mahdollistaa aina taas hieman enemmän! Ja ne kotihoitotuotteet, panostakaa niihin.  Kuten yllä esimerkissä vertaisin: vaikka treenaat kuinka säännöllisesti mutta syöt miten sattuu, ei lopputulos ole sitä mitä pitäisi. Sama juttu ihonhoidossa, haluttuja tuloksia ei voi saavuttaa jos hoito-ohjelmaan ei sitoudu täysin. Lintsaamisen näkee lopputuloksessa ;)  

 

Iho on ihmisen käyntikortti. Huonokuntoinen iho ei peity edes meikin alle eikä botox – tai täyteainepistokset saa sitä näyttämään yhtään sen paremmalta. Kasvojen iho on AINA esillä. Pieni kuukausittainen satsaus hoitoihin ja tuotteisiin voi myös säästää sinulta tulevaisuudessa pitkän pennin anti-aging hoidossa. Nuoret aikuiset, älkää ajatelto ”mun ei vielä tarvii”, pitää huolta ihostanne niin se säilyy hyvänä pidempään :)  Mitä parempaa huolta pidät ihostasi, sen nuorekkaampana myös ilmeesi säilyy ja tarve ”ilmettä kohottaville” pistoksille lykkääntyy. Ja vielä yksi tärkeä juttu, jättää happokuorinnat ja mikroneulaukset ammattilaisille, väärin tehtynä nämä tehokkaat hoitomuodot voivat aiheuttaa päivänvastaisen reaktion mitä tarkoitus ja saada ihon jopa menemään huonompi kuntoiseksi. Väärin tehtynä näillä hoidoilla voi jopa aiheuttaa pysyviä vaurioita iholle. 

Ja lopuksi vastaus siihen miten itse hoidan ihoani! No ensinnäkin kaapistani löytyy kunnon hoitotuotteet: päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, pari rerilaista seerumia sekä kunnon puhdistustuotteet. Itse en kuori ihoani muuten lainkaan kuin kerran kolmessa viikossa eri hapoilla. Yleisimmin kuorinta tehdään jollain AHA-hapolla. Viimeksi kaksi viikkoa sitten 40% mantelihapolla.

Aiheesta "kemialliset  kuorinnat ihonhoidossa" tulossa blogia marraskuussa! Somekanavia seuraaamalla pääsette Instagram liven kautta mukaan myös itse hoitoon!

@suvipitkanen

@ouluclinic

P.S Kuinka moni muuten tietää miksi yövoiteen tulisi olla eri kuin päivävoide? Jos tiedät niin kirjoita kommenttikenttään ja kerro! Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvomme pienen tuotelahjan!

Mukavaa päivän jatkoa kaikille! 

 

Suvi

Tietoa kirjoittajasta

Suvi Pitkänen

Oulun toimipiste
CIDESCO - Kosmetologi
Esteettiset kauneushoidot
Täyteainehoidot
Mesolangat
Happohoidot

Puhelin: 
+358 40 7712053
Sähköposti: 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire