Skip to content

Muista huolehtia ihonhoidosta myös influenssa-aikaan!

 

Jokainen on varmasti tehostanut omasta hygieniasta huolehtimista pesemällä ja desinfioimalla kätensä usein ja perusteellisesti. On kuitenkin hyvä muistaa myös kasvojen huolellinen ihonhoito. Kasvojen jokapäiväinen pesu on aina ollut ihonhoidon kulmakiviä, mutta nyt sen tärkeys korostuu erityisen paljon.

 

Varmasti kaikki meistä koskettelee huomaamattaa paljon kasvojaan päivän mittaan. Kasvojen iholle kertyy päivän aikana pölyä, ilmansaasteita ja se rasvoitttuu päivän aikana, joka aiheuttaa bakteerien lisääntymistä iholla. Viruksien leviäminen tuo myös omat riskinsä.

 

Suositttelen itse kaksoispuhdistusta varsinkin näin virusalttiina aikana. Aamuisin riittää usein puhdistus miedolla puhdistusaineella kuten puhdistusmaidolla ja pyyhkäisy kasvovedellä. Illalla suosin kaksivaiheista puhdistusta eli ensin puhdistusöljyllä, joka irrottaa tehokkaasti meikit, rasvan ja pölyn. Viimeistelen puhdistustuksen puhdistusmaidolla ja kasvovedellä.

 

 

Puhdistuksen jälkeen onkin mukava imeyttää seerumi ja kosteusvoide, suojakerrointa unohtamatta!

Hoitolastamme saat mukaasi ihollesi sopivan seerumin ja muut täydennystä vaativat tuotteet. Valikoimissamme on myös päivävoiteita, joissa on korkeat suojakertoimet! 

Suojekertoimellista voidetta täydentää Jean Darcelin C-vitamin serum, jossa on korkea c-vitamiinipitoisuus eli 10%!

C-vitamiini kirkastaa, tehostaa kollageenin muodostusta, auttaa sitomaan kosteutta ja heleyttää ihoa. Seerumi sisältää myös ferulahappoa, joka ehkäisee ja korjaa UV-säteiden aiheuttamia vaurioita! 

 

 

Kosmetologille voi varata aikoja tai piipahtaa ostoksille. Nyt onkin otollinen hetki käydä lunastamassa lahjakortti, jonka voi käyttää kesällä tai syksyllä! Nyt maaliskuun loppuun kaikille lahjakorttien ostajille 25 € etu. Esimerkiksi syväpuhdistava kasvohoito nyt 50 € ( norm. 75 )! Ihonhoidon tuoteostoksista saat -20% alennuksen maaliskuun loppuun asti! 

Tietoa kirjoittajasta

Sirkka Aronen

Oulun toimipiste
Kosmetologi
 

Puhelin: 
0401830226
Sähköposti: 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire