Skip to content

Miten voisi tehokkaasti ennaltaehkäistä syviä juonteita tai hidastaa ikääntymistä?

Miten voisi tehokkaasti ennaltaehkäistä syviä juonteita tai hidastaa ikääntymistä?

 

Tämä on yksi useimmiten minulle esitetyistä kysymyksistä. Noh vastaus on satoja kertoja kuultu, mutta liian vähän oikeasti toteutettu, ihonhoito niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin.

Mitä tarkoitan ulkoisella ihonhoidolla? Kemiallisia kuorintoja, en voi olla vannomatta näiden super tehokkaiden ystäviemme happojen nimeen! Hapoilla on niin paljon uskomattoman tehokkaita vaikutteita ihossamme, että näille moni hoito jää kakkoseksi. Hapoilla voidaan freesata ihoa samantien, mutta sarjahoidossa tulokset ovat pitkäkestoisempia sekä parempia. Voidaan hoitaa ihoa kuin ihoa ja ongelmaa kuin ongelmaa. Älä siis turhaan kärvistele pigmentaatioiden tai aknen kanssa vaan näillekkin voi tehdä jotakin. Ulkoiseen ihonhoitoon liittyy myös erittäin vahvasti ne oikeanlaiset ja kunnollises ihonhoitotuotteet. Hyvin usein asiakkaan käydessä hoidossa hän haluaa myös laittaa tehottoman kotihoidon uusiksi. Tehottoman siksi, että vuodesta toiseen käytetyt samat purkit kaupan hyllyltä ei olekaan tuonut lupaamaansa tulosta tai on jopa pahentanut tilannetta. Iho kertoo, mitä se tarvii jos sitä kuuntelee ja tarkkailee.

 

Sisäisellä ihohoidolla tarkoitan paitsi riittävää nesteiden ja unen nauttimista sekä ruokavaliota myös injektoimalla toteutettuja ihonhoitoja. Biorevitalisaatio, mesoterapia ja derma pen hoidot ovat mm. tällaisia. On erittäin paljon tehokkaampaa kun ihon alle injektoidaan hoitotuotteita, kuin että ne levitetään ihon pinnalle. Injektioilla voidaan kosteuttaa ihoa, häivyttää pinnallisia pieniä ja isompiakin juonteita ja tuoda ihoon sen menettämiä ainesosia. Yleisilme takuulla freesaantuu ja vuosi lähtee ainakin 5 pois. Myös hapot vaikuttavat pintaa syvemmällä, jossa muutoksen tulee tapahtua, että näemme niitä myös pitkäkestoisesti ihon pinnalla.

Sarjahoito on kaiken a ja o. Yksi kerta auttaa, mutta ei paranna. Sarjassa käynti parantaa, mutta ei ole pitkäkestoista jos kotihoito laiminlyödään. Ihonhoito ei ole monimutkaista eikä se vaada purkki arsenaalia kotiin. Resepti on yksinkertainen ja tulos pitkäkestoinen ja kaunis.

Kehotan aina tulemaan konsultaatioon vastaanotollemme sillä kun näen sinut ja ihosi niin pystyn parhaiten kertomaan sinulle tarpeellisen hoidon ja kotihoitotuotteet.

 

Toivottavasti näemme pian!

Rauhallista ja rentouttavaa joulua!

Ystävällisin terveisin Ouluclinicin sairaanhoitaja Sini

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire