Skip to content

Mistä kyse? Esittelyssä pH Formula

Hei kaikille blogin lukijoille!

Vastaanottomme muutettua uusiin tiloihin Albertinkadulle, on palveluvalikoimamme täydentynyt huomattavasti entisestä. Uutta vastaanotolla on mm. kosmetologin ja personal trainer-, hyvinvointivalmentajan palvelut ja huomattavasti laajentunut ihonhoitopuoli. Otimme ihonhoitopuolelle runsaasti erilaisia hoitoja lisää palvellaksemme asiakkaitamme entistä yksilöllisemmin ja paremmin. Haluamme tarjoita jokaiselle jotakin, myös jokaisen lompakolle sopivia vaihtoehtoja. Yksi paljon mielenkiintoa ja kysymyksiä herättänyt aihe on pH formula hoidot. Ajattelimme avata teille tämän innovativisen sarjan saloja tällä blogi kirjoituksella!

 

 

pHformula- innovatiivista ihonhoitoa

pHformula on dermatologinen pinnoitushoitosarja, jolla voidaan hoitaa neljää eri iho-ongelmaa: ihon ikääntymistä, ihon pigmentointihäiriöitä, aknea ja herkkyystiloja.  pHformula on farmakosmettiinen tuotesarja, jonka teho perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen. Se on innovatiivinen yhdistelmä kosmeetttista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Hoitolassa tehtävissä pinnoitushoidoilla on kolme hoitotasoa: keskivahva, voimakas ja medikaalinen. Kahta ensimmäistä voi totetuttaa hoitosarjaan koulutettu kosmetologi ja medikaalista tasoa voi tehdä lääkäri tai sairaanhoitaja.  Ensimmäisellä kerralla hoito tehdään aina miedoimmalla happoyhdistelmällä ja hoitoon voidaan sisällyttää myös naamio, joka tehostaa pinnoitushappojen imeytymistä.

Ennen hoidon aloittamista asiakkaan iholle tehdään kuntokartoitus, jonka perusteella valitaan hoitolinja ja kuinka voimakasta happoyhdistelmää käytetään. Kuntokartoitus tehdään herkkyystestillä, joka on jo itsessään miedosti kuoriva. Se avaa ihosolujen kuljetuskanavia ja mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan ja tasaisen imeytymisen.

 

Valittava hoitolinja tehdään kuntokartoituksen perusteella, joita ovat:

 

M.E.L.A.

Hoito edistää nopeaa ja tasaista aktiiviaineiden imeytymistä ja se sopii erityisen hyvin pigmentoituneelle ja vanhenevalle iholle.

 

C.R.

Pinnoitushoito herkistyneelle, punoittavalle iholle ja sopii myös rosacean hoitoon. Aktiiviaineet ehkäisevät ja vähentävät tulehdusta ja vahvistavat herkkää ihoa.

 

A.C.

Hoidossa käytetään voimallista pinnoitusliuosta, joka ehkäisee mikrobien leviämistä epäpuhtaassa ja rasvaisessa ihossa. Epäpuhtaassa ja rasvoittuvassa ihossa on toimintahäiriö, jota hoito tasapainoittaa. Happoyhdisteet rauhoittavat ja hillitsevät ihon tulehdusta.

 

A.G.E

Hoitoa ikääntyvälle iholle. Se hoitaa erityisesti valovanhenemisestä johtuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä sekä pinnallisia ja syviä ryppyjä. Hoito parantaa ihosolujen uudistumista, stimuloi kollageenin tuotantoa ja elastiinin muodostamista, eli kiinteyttää ja uudistaa ihoa. 

 

V.I.T.A.C-

Kirkkautta ja heleyttä tuova, sekä kosteutta sitova c-vitamiinipinnoitus joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii myös raskaana oleville. Voidaan käyttää myös pinnoitushoitojen väliin nopeuttamaan ihon uudistumista.

 

Miten pHformulan pinnoitushoidot eroavat perinteisistä kuorintahoidoista ?

 

Perinteisissä kuorintahoidoissa käytetään yleensä yhtä happoa, esimerkiksi hedelmähappoa. Toipumisaika voi olla pitkä, hoito voi aiheuttaa ärsytystä ja punoittelua joka kyllä yleensä laskee nopeasti mutta voi kestää myös pdempään. pHformulan pinnoitushoidossa käytetään vahvoja happoyhdistelmiä pieninä määrinä ja näin saadaan nopeita ja näkyviä tuloksia ilman ihoärsytystä. pHformulan kasvohoito on myös perinteistä kosmetologin tekemää kasvohoitoa tehokkaampi. Vaikka perinteisessä kasvohoidossa käytetäänkin tehokkaita ja laadukkaita tuotteita, niiden aktiiviaineet eivät pääse imeytymään yhtä syvälle ja pitkävaikutteisesti kuin pHformulan pinnoitushoidossa. Kaikenlaisissa hoidoissa ihon  kotihoito on kuitenkin yhtä tärkeää, joka ylläpitää terveen ihon kuntoa.

Perinteisessä kemiallisessa kuorinnassa  kuolleita ihosolukerroksia irrotetaan (liuotetaan) ihon pinnalta. Siksi tämä aiheuttaa herkästi ihoärsytystä.  Pinnoitushoidoissa käytetään happojen yhdistelmää, jotka toimivat kuljetusaineina ja näin stimuloivat soluja syvemmissä ihokerroksissa. Pinnoitushoidossa happoyhdistelmät luovuttavat protoneja, jotka toimivat ihossa ns. kuljetinaineina, jotka mahdollistavat hoitavien aineiden imeytymisen syvempiin ihokerroksiin. Pinnoitushoitojen aktiiviaineita ovat muun muassa mantelihappo, maitohappo ja salisyylihappo. Muita aktiiviaineita ovat vitamiinit, antioksidantit ja hivenaineet, jotka tukevat ja tehostavat hoidon vaikutusta. Hoito edistää solujen uusiutumista ja parantavat kollageenin ja hyaluronihapon muodostusta, jotka tekevät ihosta kiinteämmän ja paremmin kosteutta sitovamman.

Miten toimii käytännössä?

Parhaat tulokset saavutetaan kun hoito tehdään sarjahoitona parin viikon välein ja hoitoa jatkekaan kunnes hoitotavoite on saavutettu. Hoidon jälkeen iho ei tarvitse toipumisaikaa, mutta sen jälkeen on vältettävä voimakasta hikoilua, esimerkiksi saunaa ja hikiliikuntaa seuraavat 48 tuntia, jotta iho ei hikoilisi imeytettyjä hoitoaineita ulos. Hoidon jälkeen on muistettava käyttää myös suojakerrointa, joka on oltava vähintään 30.  Hoitojakson ajaksi ja sen jälkeenkin on hyvä ottaa käyttöön pHformulan kotihoitotuotteet, koska ne tehostavat ja tukevat hoitokertojen vaikutusta. Yksi hoitokerta vain 85€.

pH formula sarja tarjoaa siis asiakkaillemme entistä paremman mahdollisuuden yksilölliseen hoitokokonaisuuteen. Hoidot ovat tehokkaita, edullisia ja miellyttävämpiä kuin perinteiset happokäsittelyt! Sanaa "happo" ei siis todellakaan tarvitse pelätä :) 

Aikoja pH formula hoitoihin on tarjolla vastaanotollamme sekä kosmetologille että sairaanhoitajalle! Ajanvarauksen voi tehdä Timmassa, sopiva hoito katsotaan paikan päällä. Tervtuloa vastaanotolle!

 

Ouluclinic / The Look Oulu

Albertinkatu 13,90100 Oulu, 0401830226, info@ouluclinic.fi

www.ouluclinic.fi

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire