Skip to content

Milloin tarvitaan enemmän kuin 1ml?

 

Ihanaa elokuun alkua kaikille. Elokuun myötä myös lomat loppuvat ja alkaa jälleen arkinen aherrus. Kesän ja lomien jälkeen katse kiinnittyykin usein kasvojen ihon kuntoon sekä juonteisiin, joita kesän aurinkoiset ilmat ovat voineet syventää tai tuoda lisää.

Usein konsultaatioon tullessa ei oikein tiedätä paljonko täyteainetta tarvitaan korjaamaan mitäkin juonnetta ja voiko kaikkia juonteita yleensäkään korjata täyteaineella. Voidaan toivoa kokonaisvaltaisesti kasvojen kohennusta, mutta halutaan, että tämä tehdään yhdellä täyteaineruiskeella eli 1ml:llä. Yleisesti 1ml on täyteainemääränä pieni määrä ja riittää usein vain yhden alueen korjaamiseen tai muokkaamiseen, joka sekin riippuu täysin kasvojen piirteistä sekä juonteiden syvyydestä. Kun toivotaan koko kasvojen ilmeen kohennusta on aina syytä kiinnittää katse kasvojen yläosaan, silmänalle keskikasvoihin sekä poskiin. Kasvot laskeutuvat iän myötä ylhäältä alaspäin ja näin myös voluumi ja täyteläisyys katoavat yläkasvoista.

Miltein aina kun kohennetaan koko kasvoja tulisi täyteainetta laittaa kasvojen keskiosaan, poskiin sekä lisäksi paikallisesti syviin juoteisiin kuten nasolabiaaleihin(nenän pielestä suupieltä kohti olevat juonteet) sekä marionetteihin (suupielistä leukaa kohden laskevat juonteet). Keskikasvojen alue on yksistään jo niin laaja, että 1ml täyteainetta tarvitaan miltein aina hyvän lopputuloksen takaamiseksi. Voidaankin ajatella karkeasti, että aina kun hoidetaan useampaa kuin yhtä aluetta niin täyteainettakin tarvitaan enemmän kuin 1ml.

Monesti tultaessa ensimmäistä kertaa täyteainehoitoon halutaan apua vain yhteen ongelmakohtaan kasvoissa. Hyvin usein nämä ovat nasolabiaalit tai alaspäin laskevat suupielet tai marionetit. Mikäli halutaan vain paikallisesti korjata kasvojen juonteita, kuten nasolabiaaleja tai marionetteja, voi 1ml riittää, kun se jaetaan puoliksi. Tällöin apua saa vain paikallisesti kyseiseen juonteeseen. Myöhemmin täyteaineen lisääminen samalle alueelle on mahdollista kunhan alue on parantunut edellisestä laitosta täysin.

Huulten täyteainehoidossa usein laitetaan täyteainetta 1ml. Ensimmäistä kertaa tultaessa huultentäyttöön on hyvä varautua siihen, että koko 1ml menee huulten muotoiluun sekä täyttöön. Jos huulia on täytetty useamman kerran voi olla, että ylläpitoon riittää vähemmän kuin 1ml. Kaikki riippuu aina siitä, kuinka kauan edellisestä täytöstä on aikaa, paljonko entistä täyteainetta on jäljellä ja tietysti asiakkaan toiveesta. Toiset haluavat pientä täyttöä ja hyvin luonnollista voluumia kun taas toiset pitävät reilummasta voluumista.

Kasvojen alueelle suosittelemme miltein aina voluumi täyteainetta, joka jaksaa korjata juonteita tai tuoda voluumia kasvoille kuten poskiin. Paksummat täyteaineet ovat usein tuoteperheissä nimellä volume. Tällöin täyteaineen voluumia tuova efekti on suurempi ja aine paksumpaa. Huuliin suositellaan aina ensisijaisesti täyteainetta, joka on mahdollisimman lähellä huulen kudostyyppiä. Huulien täyttöön on olemassa niille varsinaisesti tarkoitettuja aineita. Usein kevyemmät täyteaineet, joita voidaan käyttää myös kasvoissa soveltuvat huuliin. Täyteaineiden erot ja juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva täyteaine katsotaan aina yhdessä ennen pistoshoidon aloitusta.

 

Mukavaa viikon jatkoa!

Sini

 

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire