Skip to content

Mikä on Radiesse hoito?

Hei kaikille tämän blogin lukijoille!

Meillä on Oulussa tällä viikolla etsitty "some kasvoa" Radiesse hoidolle ja hoito on herättänyt paljon mielenkiintoa asiakkaiden keskuudessa! Moni on myös kysynyt sitä että mikä on Radiesse hoito? Tässä kirjoituksessa kerron lyhyesti hoidosta, sen vaikutuksista ja hoitoon valmistuatumisesta. Kirjoitus on laadittu sairaanhoitajamme, Virpi Patalan, laatiman potilasohjeen pohjalta ja tuotteen maahantuojan tietopankin pohjalta.

Ikääntymisen myötä ihon luonnollinen kollageeni hajoaa ja kudosten täyteläisyys ja kimmoisuus vähenee, tämän seurauksena kudos veltostuu ja kasvoihin muodostuu ryppyjä ja juonteita. Iho veltostuu, sen kimmoisuus häviää, oli ihotyyppi ja perimä mikä tahansa. Yksittäisten ryppyjen hoito ei läheskään aina riitä palauttamaan kasvojen raikkautta ja nuorekkuutta, vaan ilmeen nuorentaminen vaatii todellista täyteläisyyttä. Ihon elastisuutta voidaan aktivoida esimekriski erilaisilla happokuorinnoilla, mesoterapialla, mikroneulauksella mutta hoidot eivät auta kohottamaan veltostuneiita kasvojen piirteitä tai korjaamaan syviä juonteita. Näihin ongelmiin apu löytyy täyteainehoidoista.

Radiesse on täyteaine valmiste jonka kohottava vaikutus perustuu tuotteen sisältämiin kalisium-mikropartikkeleihin. Radiessen täyttävä vaikutus korjaa rypyt ja juonteet välittömästi. Täyteaine myös kohottaa ja muotoilee kasvonpiirteitä. Radiesse stimuloi ihosolujen uudistumista ja uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista. Iho vahvistuu hoidon myötä sisältäpäin. Tuote muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin tuotantoa. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon vaikutus myös säilyy pitkään.  Ihon uudistunut rakenne näkyy ulospäin kasvojen ihon silottumisena ja kiinteytymisenä. Hoidon tulokset kestävät jopa kaksi kertaa tavallisia täyteaineita pidempään

Tuotteella on myönnetty myyntilupa EU viranoamisten toiemsta vuonna 2004. Valmiste on myös CE-merkitty joka toimii osoituksena siitä että valmiste täyttää EU:n turvallisuusvaatimukset. Radiesse on saanut myös Yhdystvaltojen elintarvike - ja lääkevirasto FDA:n merkinnän vuonna 2006.

 

 

Radiesse-täyteaineella voidaan hoitaa:

- Nasolabiaalijuonteet

- Suupielteen juonteet ja suupielet

- Poskien alaosat/poskipäät                                                                                 

- Nenän muotoilu

- Leukalinja

- Leuka/Leukapoimu

- Ohimot

- Kämmenselät

 

Radiesse ei sovellu:

- Sibeliusjuonteisiin

- Silmänympärysiholle

- Huulien täyttämiseen tai huulten ympärysiholle

Hoito ja hoitoon valmistautuminen

Hoitoon saavuttaessa, asiakas täyttää esitietolomakkeen, keskustelee hoitajan kanssa tulevasta hoidoista ja käy yhdessä läpi hoitosuunnitelman. Ennen hoitoa asiakas saa kirjallisen tietopaketin hoidosta johon tulee perehtyä ennen hoidon aloittamista. Ennen hoitoa otetaan myös ennen kuva. (Kuvia ei käytetä markkinoinnissa ilman asiakkaan suostumusta. Kuvan ottaminen on normaalikäytäntö ennen jokaista hoitoa)

Asiakkaalle laitetaan pintapuudute ennen hoitoa ja valittavana on myös valmiste jossa itsessään on Lidocaine puudutetta. Mikäli sinulla on sairauksia, allergioita, yliherkkyyksiä tai lääkityksiä, tulee niistä ilmoittaa hoitoa tekevälle sairaanhoitajalle. Hoidon jälkeen on normaalia että aine saattaa tuntua hetken aikaa ihon läpi mutta ajan mittaan se sulautuu täysin kudoksiin eikä enää tunnu ihon läpi. Hoidon jälkeen kasvoilla voi olla tuvotusta ja punoitusta. Hoidosta voi aina aiheutua mustelmia.

Radiesse hoidon vastaanotollamme suorittaa hoitoon eriskoituneet sairaanhoitajat. Hoidon hinta 890e / 1,5ml. Hoidon kesto on noin 30min. Hoidosta aiheutuva on kipu on erittäin vähäistä mutta asiakkaiden tuntemukset aina ovat hyvin yksilöllisiä.

Alakasvojen juonteiden Radiesse hoito (marionettijuonteet). Yläkuva ennen hoitoa ja alakuva jälkeen. Kuva otettu välittömästi hoidon jälkeen.

 

Tässä pieni tietopaketti hoidosta! Toviottavasti kirjoitus avasi asiaa teille! Meille saa aina laittaa kysymyksiä eri hoidosita ja tulla vastaanotolle myös kyselemään hoidoista! Hoito konsultaatiot ovat aina maksuttomia. Sivuillamme www.ouluclinic.fi on myös chat jonka kautta voi esittää kysymyksiä ja asiakkaat voivat varata ajan myös maksuttomaan online konsultatioon joka tehdään video yhteyden välityksellä.

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!

 

Suvi

 

 

 

 

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Suvi Pitkänen

Oulun toimipiste
CIDESCO - Kosmetologi
Esteettiset kauneushoidot
Täyteainehoidot
Mesolangat
Happohoidot

Puhelin: 
+358 40 7712053
Sähköposti: 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire