Skip to content

Katsaus viikonlopun koulutukseen

 

Mukavaa lokakuun alkua kaikille!

 

Viime viikonloppuna vastaanotollamme järjestettiin ensimmäistä kertaa terveydenhuollon ammattilaisille tai ammattilaiseksi valmistuville, täyteainekoulutus osa1 yhdessä laadukkaan Pluryal täyteaineen kanssa. Koulutus pidettiin vastaanotollamme täällä Oulussa ja kouluttajina toimivat klinikkamme lääkäri Anna Chernova sekä vastaanottomme sairaanhoitaja Sini Holtinkoski. Koulutus oli oikein onnistunut ja suuren kysynnän vuoksi koulutuksia on tulossa myös jatkossa.

 

Koulutuksen teemana oli huulten täyteainehoito sekä alakasvojen juonteet. Koulutukseen sisältyi kaksi päivää, joista ensimmäinen oli intensiivinen teoriaosuus, jonka jälkeen lääkärimme demosi hoitoja malleille. On äärimmäisen tärkeää oppimisen kannalta, että teoriassa juuri läpikäyty nähdään heti myös käytännössä. Toisena päivänä koulutuksessa oli sairaanhoitajamme pitämä workshop päivä, jolloin kouluttautujat pääsivät toteuttamaan itse täyteainehoitoja malleillemme. Päivä oli kiireinen, sillä mallihalukkaita oli paljon. Pyrimme heti alussi siihen, että koulutuksen jälkeen on heti valmis käytäntöön ja omaa kattavan tietopaketin hoidoista. Saimmekin koulutuksessa olleilta paljon kiitosta juuri tästä intensiivisestä käytännönharjoittelun mahdollisuudesta.

 

Vaikka nuo kaksi päivää olivat hyvin informaatiopitoisia ja uuden opettelua, näkyi kouluttautujien varmuus pistämiseen kasvavan huomattavasti jo toisen harjoittelupäivän aikana. Kouluttautujat pääsivät tekemään useampaa asiakasta saman päivän aikana ja toteuttamaan niin kasvojen juonteiden hoitoa kuin huulten täyteainehoitoakin. Kouluttautujat saivat myös informaatiopaketin kotiin sekä hyvät valmiudet alkaa heti toimimaan täyteainehoitojen parissa.

 

Mikäli kiinnostuit tällaisesta koulutuksesta, voit laittaa tietosi sähköpostiin tai kysyä tarkempia infoja lisää. info@ouluclinic.fi

 

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire