Skip to content

Hyvä, parempi, paras Botox!

Hyvä, parempi, paras botox!

 

 

Hei kaikille lukijoille. Vastaanotollamme syksyn tulo on tuonut mukanaan kiirettä injektiohoitoihin sekä ihonhoitoihin. Selkeästi suosituimpia hoitojen ajankohtia ovat aina syksy sekä kevät. Ehkä me ihmiset olemme sellaisia, että kesän ajan vietämme rennommin ja syksyn saapuessa kiinnitämme enemmän huomiota ihoon ja juonteisiin sekä yleiseen hyvinvointiin. Keväällä valmistaudumme taas tulevaa kesää varten hoidattamalla ensisijaisesti ihoa kuntoon tai tiputtamalla talvella kertyneitä kiloja.

 

Halusin tuoda otsikolla jo esille sen, kuinka hyvä hoitokeino botox on tietyissä tilanteissa. Botoxia turhaan pelätään ja siihen liitetään kauhutarinoita romahtaneista kulmista ja ties mistä muusta. On totta, että botoxin kanssa on oltava varovainen ja hakeuduttava aina ammattilaisen pistettäväksi jos sellaista meinaa hankkia. Väärinkäytettynä tai henkilön injektoimana, jolla ei ole riittävää koulutusta botoxiin, voidaan saada aikaiseksi paljonkin epämiellyttävää jälkeä, joka yleensä on huomattava esteettinen harmi. Myöskin tehottamat hoitotulokset ovat yleisiä jos lähdetään reilusti yleistä hintatasoa halvemman aineen perään. Yleensä. Ei siis aina. Loppujen lopuksi se tulee siis kalliimmaksi, kun joutuu hoidataamaan useaan kertaan tai pahammassa tapauksessa hoitamaan botoxista aiheutuneita haittoja.

 

Botoxin eli Botuliinin toiminta ryppyjen silotukseen kasvoissa perustuu siihen, että botuliini vaikuttaa rentouttavasti hermoihin, jotka vaikuttavat kasvoissa ryppyjä muodostavin lihaksiin. Eli kun halutaan hoitaa otsan vaakaryppjä niin botox injektoidaan otsan lihaksiin ja näin ollen muutaman päivän kuluttua lihaksen toiminta alkaa heiketä, eikä juonteita pääse samalla tavalla enään syntymään otsaan. Botox hoitona on paras varsinkin yläkasvojen alueella kuten otsa, sibeliusjuonteet (kulmien väliin tulevat juonteet) sekä silmäkulmiin tuleviin naurujuonteisiin, mikäli hoidolle ei ole mitään terveydellistä tai muuta estettä. Kaikki edellä mainituista juonteista johtuvat lihasten liikkeestä ja saavat meidät näyttämään vihaisilta, väsyneeltä tai vanhemmalta, mitä olemme. Usein noilla alueilla juonteet ovat pieniä ja pinnallisia ja otsassa syviä ja pitkiä, joten täyteaineella tulos ei tule olemaan todennäköisesti hyvä. Botoxin vaikutuksen myötä tuoma ihon sileys on hyvin kauniin näköistä ja kun tämän olet kokenut et varmasti halua palata takaisin ryppyihin.

 

Botoxin kanssa on kuitenkin huomioitava aina kontraindikaatiot eli asiat joiden vuoksi hoitoa ei voisi toteuttaa. Tällaisia voivat olla mm. jotkin perussairaudet, raskaus ja imetys. Botox on aina arvioitava kunkin asiakkaan kohdalla yksilöllisesti. Todennäköistä myös on, että botox ei ensimmäisellä kerralla tule pysymään monia kuukausia vaan hoito tulisi uusia kun lihasten toiminta alkaa palautua. Hoidattamalla botoxilla säännöllisesti myös botoxin vaikutusaika todennäköisesti pitenee.

 

Miksi joskus botox ei toimi?

 

Kuulen tämän monesti, että botox ei ole toiminut tai tulos on ollut heikko, mutta kun on päätetty kokeilla kumminkin uudelleen onkin teho ollut aivan toisenlainen, nimittäin hyvä! Botox on kuiva-aine eli tulee laimentaa ennen käyttönottoa ja injektoimista. Näitä laimennoksia voidaan tehdä eri määrillä ja voi olla todennäköistä, että jossakin paikassa, missä botoxille ei ole tullut vastetta tuo laimennossuhde on ollut reilumpi. Voi myös olla, että määrällisesti botoxia ei ole pistetty tarpeeksi jolloin tehoa ei ole päässyt syntymään tarvittavalla tavalla. Meillä botoxilla on takuu, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että 2 viikon kuluttua injektoinnista voidaa tarvittaessa botoxia lisätä hoidetulle alueelle ilman lisäkustannuksia. Tehoon vaikuttaa myös moni muu asia kuten elintavat sekä elimistöntoiminta. Suosittelen aina noudattamaan jäkihoito-ohjeita, jolloin voidaan olettaa, että hoidosta saadaan maksimaalinen teho irti.

 

Olen siis ehdottomasti botoxin kannalla, jos etenkin yläkasvojen juonteet ovat asia, joka sinua häiritsee. Voin rehellisesti sanoa, että asiakkaat ovat tyytyväisiä uskallauduttuaan kokeilemaan botoxia. Kasvojen juonteet ovat saatanneet häiritä ja olla jopa kiusallisia niin monta vuotta, että kun vihdoin niitä saa siloteltua niin entiseen ei tahdo palata.

 

Mukavaa viikon alkua kaikille ja nautitaan syksystä!

 

Sini

 

 

Jäikö kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö

Panosta itseesi, anna meidän huolehtia ulkonäöstäsi. Me pyrimme aina palvelemaan asiakaita luotettavasti ja nopeasti ammattitaidolla.

 

OULUCLINIC
Albertikatu 13
90100 Oulu
puh. 040 1830226

info@ouluclinic.fi 
Tietosuojaseloste

 
www:WebWire